News

Lil’Kim a devenit mamă. Ce nume bizar i-a pus copilului?

de admin

Lil’Kim a devenit mamă. Ce nume bizar i-a pus copilului?

De la o vreme încoace, cântăreaţa de 39 de ani a luat-o razna: atât cu operaţiile estetice, cât şi cu sarcina. În ultimul caz, totuşi, să dăm vina pe hormoni. După ce a organizat în mai o petrecere în cinstea copilului, cu tematica regală – a purtat bijuterii cu diamante în valoare de 500.000 $! – Lil’Kim a născut şi a ales un nume foarte ciudat pentru fetiţa ei.

Luni dimineaţă, la spitalul Hackensack University Medical Center, artista a adus pe lume o fetiţă de 3 kg, căreia i-a pus nume de prinţesă: Royal Reign (tradus: Domnie Regală). Tatăl micuţei este, se pare, Mr Papers, un rapper necunoscut nouă.

Pe numele ei real Kimberly Denise Jonse, declara la petrecerea dată în cinstea bebeluşului că e “atât de fericită să aibă o mică prinţesă, va fi atât de feminină şi fabuloasă – fix ca mama ei”. Hm! În orice caz, pentru ea, este primul copil pe care-l are, iar pentru iubitul ei, ar fi al doilea. Ca să fie totul în acord cu ideea de regalitate, se pare că primul copil al rapperului este un băiat, pe care-l alintă “micul prinţ”.

Lil’Kim şi acest Mr Papers au fost un cuplu în mai 2012, ca spre finele anului respectiv să se despartă. În prezent, sunt din nou împreună.

FOTO WENN

Modifică Setările