Fashion

FOTO Vedete pe covorul roşu la gala Tony Awards

de admin

Gala de decernare a premiilor Tony celebrează excelenţa în teatrul Broadway. Prin urmare, şi invitaţii şi-au făcut simţită prezenţa în ton cu evenimentul: la patru ace, pregătiţi de o seară distinsă, păşind pe covorul roşu în cele mai elegante ţinute.

Pe 8 iunie, în New York, actori, regizori, dramaturgi, artişti de renume care au sau n-au legătură cu teatrul au participat la gala de premiere, zâmbind camerelor de fotografiat. Să vedem care cum au ales şi care cum ne-au plăcut!

Lucy Liu

Hugh Jackman şi soţia lui, Debora-Lee

Thalia

Leighton Meester şi Adam Brody, la debutul lor oficial ca soţ şi soţie

Anna Gunn

Kate Mara

Orlando Bloom

Maggie Gyllenhaal

Bryan Cranston şi soţia

Emmy Rossum

Sting

FOTO WENN


Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Ţinute de star! Ce-au purtat vedetele “Mad Men” la balul Black & Red?

Fashion

FOTO Ţinute de star! Ce-au purtat vedetele “Mad Men” la balul Black & Red?

Actorii faimosului serial ce ilustrează anii ’60 au participat la Balul Black & Red pentru a celebra finala “Mad Men”, ajuns la al şaptelea şi ultimul sezon. Deşi îmbrăcaţi la patru ace, vedetele nu au respectat întru totul codul vestimentar de roşu şi negru,

News

FOTO Cele mai frumoase cupluri la gala Oscar!

Cel mai spectaculos eveniment din lumea filmului de anul acesta, gala de decernare a premiilor Oscar –vezi câştigătorii aici – a reunit pe covorul roşu cele mai elegante şi mai populare perechi de vedete, care s-au prezentat la patru ace şi, respectiv, în cele mai stilate rochii. Care ne sunt îndrăgostiţii favoriţi din lumea entertainingului şi cum s-au ridicat ei la standardele Oscarului?

Fashion

Se poartă rochia-furou! Cât de bine arată aceste vedete în rochia-furou?

Încă nu ştim exact cum să digerăm acest nou trend care a acaparat Hollywoodul de ceva timp. Se vrea a fi sexi şi elegant, cuminte, dar interesant, riscant, dar nu vulgar. Problema e că această rochie-furou – fină, cu materialul de saten căzut pe forme,

Fashion

FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

Fashion

FOTO Cel mai bine îmbrăcate la gala Critics` Choice Awards!

Din păcate, 2015 pare să fie unul groaznic pentru staruri, care par să aibă probleme mari cu stiliştii. Însă o selecţie a celor mai bine îmbrăcate este necesară, aşadar să o urmărim şi să ne dăm cu părerea! Voi ce credeţi?

Fashion

FOTO Cele mai vulgare ţinute ale vedetelor pe covorul roşu, din 2014!

Ne pregătim să încheiem şi anul acesta, aşadar de ce n-am face o retrospectivă a apariţiilor memorabile pe care vedetele au ţinut morţiş să le aibă, ca să nu le uităm aşa uşor?

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fashion

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fără lenjerie intimă şi cu prea multă piele la vedere, prin ţinute-plasă, cad prost oriunde, oricând. Cu excepţia Halloweenului. Să facem o retrospectivă a celor mai prost inspirate ţinute ale vedetelor, ori fără lenjerie, ori doar cu lenjeria la vedere, de anul acesta, dar şi unele iconice! Marilyn Monroe vă spune ceva?

Fashion

FOTO Domni bine la OK! Venetian Ball: cum s-au prezentat gentlemenii români?

În decorul luxuriant din cadrul Grand Hotel Du Boulevard din Capitală, revista OK! a organizat aseară, 12 noiembrie, un prestigios bal veneţian, la care vedetele modenului românesc s-au prezentat la cele mai înalte aşteptări: cu mască şi ţinute elegante şi ravisante, exact ca de bal, respectând astfel dresscode-ul!

Pe acorduri de muzică clasică şi printre dansuri rafinate, s-au perindat şi cel mai bine îmbrăcaţi bărbaţi celebri din peisajul monden bucureştean, care au atras privirile cu ţinutele lor la patru ace. Cu mască sau fără, reprezentanţii sexului tare s-au distrat şi s-au relaxat în sălile de bal ale Grand Hotel Du Boulevard.

Fashion

Staruri la 4 ace, la banchetul Foreign Press Association

Mai sunt doar câteva săptămâni până când debutează sezonul mult-aşteptat al galelor de decernare a premiilor pentru cinematografie, însă banchetul de seară Hollywood Foreign Press Association