FOTO Chef Florin Dumitrescu s-a căsătorit

10 iunie, 2014
10460732 674299079307572 6839875606947507435 n jpg jpeg

Gata cu burlăcia! Cel mai tânăr dintre juraţii show-ului „MasterChef“ şi-a pus pirostriile în weekend cu iubita lui de patru ani încoace, Cristina Sima, care i-a dăruit şi o fetiţă, pe Ava.

Gata cu burlăcia! Cel mai tânăr dintre juraţii show-ului „MasterChef“ şi-a pus pirostriile în weekend cu iubita lui de patru ani încoace, Cristina Sima, care i-a dăruit şi o fetiţă, pe Ava.

La un an de când cei doi au devenit părinţii unei frumoase fetiţe, Ava Elisabeta, Chef Florin Dumitrescu şi Cristina Sima şi-au unit destinele la Mânăstirea Caşin din Bucureşti. Cum era de aşteptat, naşi le-au fost aceiaşi prieteni care le-au creştinat fetiţa, Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai (Miţă de la Bere Gratis), dar şi cuplul Anne Marie şi Radu Pârlog.

Florin şi Cristina au venit separat, pentru că mirele a ţinut neapărat să nu-şi vadă mireasa. „Vreau s-o văd doar în biserică“, a spus chef-ul.

image

Vizibil emoţionaţi, mirii au arătat perfect. Cristina a ales pentru marele eveniment o rochie de mireasă de prinţesă, cu dantelă preţioasă.

image

Petrecerea a avut loc într-un cort amenajat în incinta studiourilor de la Buftea, unde Chef Florin şi-a delectat nuntaşii cu preparate rafinate.

image

Tortul a fost realizat de câţiva foşti concurenţi de la “MasterChef”, respectiv Victor Nemeş şi Alex, la cofetăria Cristinne.

image

Printre invitaţi s-au numărat Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, colegii de emisiune ai mirelui, dar şi Horia Brenciu.

image

„Este dragostea mea, viaţa mea şi tot ce este foarte mişto în viaţa mea contribuie din plin. Aseară am fost regi în faţa lui Dumnezeu pentru o oră, iar de 4 ani este şi va fi regina mea“, a scris Chef Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook a doua zi dupa nuntă.

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg