News

FOTO Chef Florin Dumitrescu s-a căsătorit

FOTO Chef Florin Dumitrescu s-a căsătorit

Gata cu burlăcia! Cel mai tânăr dintre juraţii show-ului „MasterChef“ şi-a pus pirostriile în weekend cu iubita lui de patru ani încoace, Cristina Sima, care i-a dăruit şi o fetiţă, pe Ava.

La un an de când cei doi au devenit părinţii unei frumoase fetiţe, Ava Elisabeta, Chef Florin Dumitrescu şi Cristina Sima şi-au unit destinele la Mânăstirea Caşin din Bucureşti. Cum era de aşteptat, naşi le-au fost aceiaşi prieteni care le-au creştinat fetiţa, Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai (Miţă de la Bere Gratis), dar şi cuplul Anne Marie şi Radu Pârlog.

Florin şi Cristina au venit separat, pentru că mirele a ţinut neapărat să nu-şi vadă mireasa. „Vreau s-o văd doar în biserică“, a spus chef-ul.

Vizibil emoţionaţi, mirii au arătat perfect. Cristina a ales pentru marele eveniment o rochie de mireasă de prinţesă, cu dantelă preţioasă.

Petrecerea a avut loc într-un cort amenajat în incinta studiourilor de la Buftea, unde Chef Florin şi-a delectat nuntaşii cu preparate rafinate.

Tortul a fost realizat de câţiva foşti concurenţi de la “MasterChef”, respectiv Victor Nemeş şi Alex, la cofetăria Cristinne.

Printre invitaţi s-au numărat Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, colegii de emisiune ai mirelui, dar şi Horia Brenciu.

„Este dragostea mea, viaţa mea şi tot ce este foarte mişto în viaţa mea contribuie din plin. Aseară am fost regi în faţa lui Dumnezeu pentru o oră, iar de 4 ani este şi va fi regina mea“, a scris Chef Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook a doua zi dupa nuntă.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările