Gossip

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

de admin

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

El a păstrat dintotdeauna o undă de mister, vizavi de viaţa personală, iar despre ea, mulţi au zis că a fost perechea potrivită pentru Ryan Gosling. Dar iată că acum, colaborarea celor doi actori în filmul “Southpaw” i-ar fi adus mai aproape unul de celălalt, după ”o serie de cine romantice”.

Da, aţi citit bine, starul de 33 de ani, faimos pentru rolurile din “Donnie Darko” şi “Brokeback Mountain” a prins drag de blonda veselă din siroposul “The Notebook”, cu care a lucrat recent împreună. Compatibilitatea lor s-a concretizat şi-n întâlniri romantice în ultima săptămână, conform mai multor surse: fie la “Lugo Caffe” din New York, sâmbătă, fie la un meci de box din Madison Square Garden, asta după ce s-au văzut şi cu patru zile înainte la “Meat and Potatoes” din Pittsburgh, unde s-au întâlnit şi cu Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker.

“Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, prinşi într-o conversaţie profundă, păreau foarte veseli şi prietenoşi”, spune un martor pentru “Page Six”. De asemenea, şi utilizatorul de Instagram Michael Duganier i-a fotografiat la masă pe Rachel şi Jack.

Ce-i drept, amicii lor spun doar că sunt prieteni şi colegi, care aprofundează rolurile pe care le joacă. Şi nu ştim nici dacă Jake se mai vede cu Alyssa Miller, iubita lui de anul trecut, cu care s-ar fi despărţit oficial în decembrie 2013, dar a mai fost văzut cu ea şi anul acesta. Dar cine ştie, poate că cei doi actori s-or fi găsit la momentul potrivit!

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

FOTO Cine este acest actor transformat total?

News

FOTO Cine este acest actor transformat total?

Wow! Ce schimbare incredibilă pentru acest actor, care s-a transformat din nou pentru un rol, în viitorul “Southpaw”, interpretând ca personaj pe boxerul Billy Hope. În prima poză publicată de studio, starul de 33 de ani s-a schimbat complet, afişând o musculatură pronunţată şi chiar uimitoare.

Ryan Gosling, deja tătic?

Gossip

Ryan Gosling, deja tătic?

"De Ziua Tatălui (n.r. 15 iunie), am decis să vă spun cum am devenit tată. Acest micuţ avea doar 9 luni când am devenit tăticul său” – aşa îşi începea actorul mesajul pe Facebook. Sau, mai bine zis, cineva care

FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

News

FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire