Gossip

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

de admin

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

El a păstrat dintotdeauna o undă de mister, vizavi de viaţa personală, iar despre ea, mulţi au zis că a fost perechea potrivită pentru Ryan Gosling. Dar iată că acum, colaborarea celor doi actori în filmul “Southpaw” i-ar fi adus mai aproape unul de celălalt, după ”o serie de cine romantice”.

Da, aţi citit bine, starul de 33 de ani, faimos pentru rolurile din “Donnie Darko” şi “Brokeback Mountain” a prins drag de blonda veselă din siroposul “The Notebook”, cu care a lucrat recent împreună. Compatibilitatea lor s-a concretizat şi-n întâlniri romantice în ultima săptămână, conform mai multor surse: fie la “Lugo Caffe” din New York, sâmbătă, fie la un meci de box din Madison Square Garden, asta după ce s-au văzut şi cu patru zile înainte la “Meat and Potatoes” din Pittsburgh, unde s-au întâlnit şi cu Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker.

“Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, prinşi într-o conversaţie profundă, păreau foarte veseli şi prietenoşi”, spune un martor pentru “Page Six”. De asemenea, şi utilizatorul de Instagram Michael Duganier i-a fotografiat la masă pe Rachel şi Jack.

Ce-i drept, amicii lor spun doar că sunt prieteni şi colegi, care aprofundează rolurile pe care le joacă. Şi nu ştim nici dacă Jake se mai vede cu Alyssa Miller, iubita lui de anul trecut, cu care s-ar fi despărţit oficial în decembrie 2013, dar a mai fost văzut cu ea şi anul acesta. Dar cine ştie, poate că cei doi actori s-or fi găsit la momentul potrivit!

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările