News

Outfit surprinzător pentru Sarah Jessica Parker la Gala amfAR

de admin

Outfit surprinzător pentru Sarah Jessica Parker la Gala amfAR

Cea de-a cincea Gală amfAR a avut loc aseară, la Plaza Hotel din New York, actorul Josh Duhamel fiind gazda evenimentului, în timp ce Sarah Jessica Parker a fost prezentatoarea. Ce ţinută a ales SJP în această calitate?

Fiind vorba de un eveniment care celebrează moda şi stilul (adunând în acelaşi timp fonduri pentru lupta împotriva SIDA), criticii au stat cu ochii pe SJP, aşteptând să-i vadă alegerea în ipostaza de prezentatoare a serii... Dar nici ea, nici soţia gazdei Duhamel, cântăreaţa Fergie, nu au uimit prin ţinutele afişate. Unii au comentat chiar că amândouă parcă s-au vorbit dinainte, fiind două viziuni în alb. Totuşi, pe Fergie, criticii au salutat-o pentru linia clasică, simplă, curată a ţinutei ei. În vreme ce în privinţa Jessicăi, nu au putut să nu comenteze faptul că rochia ei atât de diafană şi romantică a avut un aer prea casual, prea relaxat pentru ocazia respectivă. Lui SJP i-a lipsit touch-ul de glam, eleganţă, preţiozitate pe care l-ar fi impus rolul său de aseară. Fergie a purtat rochie şi clutch Calvin Klein şi bijuterii Mason Stanley, iar SJP a avut o rochie Schivarelli şi bijuterii Fred Leighton.

O prezenţă remarcabilă la eveniment a fost invitata de onoare, Alteţa Sa, Prinţesa Norvegiei, Mette-Marit.

Printre oaspeţi, s-a numărat şi Omar Sharif Jr., fiul faimosului actor - astăzi, Juniorul este la rândul său actor, în urmă cu doi ani declarând deschis în presă că este gay.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările