News

FOTO Taţi celebri şi fiii lor sexy!

de admin

FOTO Taţi celebri şi fiii lor sexy!

Seniorii faimoşi care frângeau inimi în tinereţe şi jucau roluri de bad boys au lăsat, pesemne, în urmă, şi odrasle pe măsură, care au mari şase să îşi întreacă părinţii. Juniorii au moştenit, după cum vom vedea, atât frumuseţea lor, cât şi talentul şi, de ce nu, sex-appealul!

Clint şi Scott Eastwood

Anul acesta, fiul de 28 de ani al marelui star va juca alături de Brad Pitt şi Shia LaBeouf în filmul Fury. Scott va mai apărea chiar şi în adaptarea cinematografică The Longest Ride. Fizicul său este impresionant şi nu degeaba cei de la Hugo Boss l-au numit noua imagine a lor!

Arnold şi Patrick Schwarzenegger

Băiatul actorului are 20 de ani şi deja dă semne că umblă pe drumul tatălui său. Este model şi actor, dar şi antreprenor social, ceea ce înseamnă mult pentru un tânăr ca el! Bineînţeles, nu lipsesc pozele de la fitness.

Tom şi Chester Hanks

Vă vine să credeţi că tânărul chipeş de 23 de ani e fiul lui Tom Hanks? Totuşi. Juniorul nu i-a urmat în cariera actoricească, ci cea artistică – dorind să devină rapper, aka Chet Haze.

Pierce şi Sean Brosnan

Fiul de 30 de ani al lui Bond este tot un actor în devenire. Până acum a jucat deja în filme independente.

Don şi Jesse Johnson

Poate că sora lui vitregă, Dakota, care joacă în viitorul 50 Shades of Grey, a furat atenţia, însă nici Jesse cel de 31 de ani nu este de lepădat! Fiul starului din Miami Vice (stânga) joacă deja în producţii cinematografice.

Dennis şi Jack Quaid

Fiu de 22 de ani al lui Dennis şi-al lui Meg Ryan a ajuns în celebrul “Hunger Games”, iar talentul lui are mari şanse să îl ridice la Hollywood.

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

6 Staruri cu igienă... precară!

News

6 Staruri cu igienă... precară!

Sunt oameni, ca şi noi, iar asta înseamnă că poate nu trăiesc în puf sau că viaţa lor e roz. Ba mai mult, deşi îşi permit să arate bien şi să miroasă bine, nu toate celebrităţile se supun regulii de igienă de bun simţ. Din când în când sau chiar pornite pe un lucru de neînţeles, acestea au o reputaţie

News

FOTO Apariţie dubioasă în oraş: cum arată mama lui Shia LaBeouf şi ce ţinute bizare poartă! 

Mare ne-a fost mirarea să îi vedem pe actorul de 29 de ani în oraş, ţinându-se de mână cu mama lui. Mai că nici n-am fi spus că această femeie cu look... pestriţ, să spunem aşa, este mama lui Shia, cu care nu pare să semene deloc. Decât la stilul excentric

Gossip

S-au cuplat în timpul filmărilor „Avengers”! Cu cine se iubeşte Elizabeth Olsen?

S-a întâmplat de multe ori ca starurile din filme să trăiască o poveste de dragoste şi dincolo de rol în sine, în viaţa reală. S-a întâmplat cu Angelina Jolie şi Brad Pitt ori cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams. Acum a sosit

News

FOTO Shia LaBeouf cu o tunsoare extremă! Glumă sau un look pentru un rol bizar?

Actorul de 28 de ani ne-a obişnuit cu schimbările dubioase de look, cu problemele sale de comportament datorate fie alcoolului, fie pur şi simplu caracterului său… efervescent, să spunem. Noua lui tunsoare o confirmă!

Gossip

Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth

Ciudăţelul actor pare să fi luat puţin viaţa mai în serios, în viaţa personală. Iubita sa de numai 21 de ani a fost surprinsă de paparazzi purtând un inel imens de logodnă, cu diamant cu tăietură clasică

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

News

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

Aparent cuminte, timid şi chiar umil, fratele mai tânără al soţiei Prinţului William se autocaracterizează într-un interviu rar, acordat unei reviste-aplicaţie.

Cupluri favorite la Globurile de Aur: cele mai frumoase şi mai amuzante perechi!

News

Cupluri favorite la Globurile de Aur: cele mai frumoase şi mai amuzante perechi!

Deşi cupluri de rezonanţă din lumea filmului, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie, au lipsit cu totul din peisaj, am avut bucuria de-a râde şi de-a ne bucura urmărindu-i pe veteranii comediei, muzicii sau filmului, care au sosit la marea gală alături de prieteni, colegi sau rude, mai degrabă, decât de perechea lor. Dar cuplurile romantice care au apărut pe covorul roşu ne-au devenit favorite instant!

FOTO La mulţi ani, Brad Pitt! Cum s-a schimbat actorul de 51 de ani de-a lungul timpului

News

FOTO La mulţi ani, Brad Pitt! Cum s-a schimbat actorul de 51 de ani de-a lungul timpului

Pe 18 decembrie1963, venea pe lume în localitatea Shawnee, din statul Oklahoma, cel mai sexy star hollywoodian al momentului. Azi, aşadar, eroul atâtor filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care îl regăseşte

FOTO De la Hollywood la nuntă: vedete care au avut apariţii-surpriză la nunţi normale

News

FOTO De la Hollywood la nuntă: vedete care au avut apariţii-surpriză la nunţi normale

De obicei, când apare un musafir pe nepusă masă la propria ta nuntă, îţi ieşi din minţi. Dar dacă apare un Brad Pitt, cam aceea e surpriza vieţii tale. Multe celebrităţi devin spărgători de nunţi, ajungând invitaţi surpriză la evenimentele fericite ale oamenilor de rând: Beyonce şi