News

FOTO Taţi celebri şi fiii lor sexy!

de admin

FOTO Taţi celebri şi fiii lor sexy!

Seniorii faimoşi care frângeau inimi în tinereţe şi jucau roluri de bad boys au lăsat, pesemne, în urmă, şi odrasle pe măsură, care au mari şase să îşi întreacă părinţii. Juniorii au moştenit, după cum vom vedea, atât frumuseţea lor, cât şi talentul şi, de ce nu, sex-appealul!

Clint şi Scott Eastwood

Anul acesta, fiul de 28 de ani al marelui star va juca alături de Brad Pitt şi Shia LaBeouf în filmul Fury. Scott va mai apărea chiar şi în adaptarea cinematografică The Longest Ride. Fizicul său este impresionant şi nu degeaba cei de la Hugo Boss l-au numit noua imagine a lor!

Arnold şi Patrick Schwarzenegger

Băiatul actorului are 20 de ani şi deja dă semne că umblă pe drumul tatălui său. Este model şi actor, dar şi antreprenor social, ceea ce înseamnă mult pentru un tânăr ca el! Bineînţeles, nu lipsesc pozele de la fitness.

Tom şi Chester Hanks

Vă vine să credeţi că tânărul chipeş de 23 de ani e fiul lui Tom Hanks? Totuşi. Juniorul nu i-a urmat în cariera actoricească, ci cea artistică – dorind să devină rapper, aka Chet Haze.

Pierce şi Sean Brosnan

Fiul de 30 de ani al lui Bond este tot un actor în devenire. Până acum a jucat deja în filme independente.

Don şi Jesse Johnson

Poate că sora lui vitregă, Dakota, care joacă în viitorul 50 Shades of Grey, a furat atenţia, însă nici Jesse cel de 31 de ani nu este de lepădat! Fiul starului din Miami Vice (stânga) joacă deja în producţii cinematografice.

Dennis şi Jack Quaid

Fiu de 22 de ani al lui Dennis şi-al lui Meg Ryan a ajuns în celebrul “Hunger Games”, iar talentul lui are mari şanse să îl ridice la Hollywood.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările