FOTO Vedete cu tatuaje ce-amintesc de foştii iubiţi şi soţi

12 iunie, 2014
marc anthony mana jpeg

Fie iubirea cât de mare, nu-ţi face un tatuaj care să-ţi amintească, cine ştie, mai târziu, de fosta ta dragoste! Cel mai recent exemplu e cazul Melanie Griffith şi Antonio Banderas: de 14 ani, actriţa are tatuat numele celui care îi va fi fost soţ, după 18 ani de căsnicie

Fie iubirea cât de mare, nu-ţi face un tatuaj care să-ţi amintească, cine ştie, mai târziu, de fosta ta dragoste! Asta se întâmplă şi în cazul vedetelor care rămân cu un simbol al fostelor relaţii destul de greu de şters.

Cel mai recent exemplu de astfel de situaţie stânjenitoare este cazul Melanie Griffith şi Antonio Banderas: de 14 ani, actriţa are tatuat mare şi clar numele celui care îi va fi fost soţ, după 18 ani de căsnicie – un tatuaj încadrat într-o inimă destul de măricică, pe braţul drept. Poate că, după separare, va încerca să-l şteargă cumva sau va rescrie alte nume peste. Deocamdată, cerneala care va face diferenţa acum va fi cea de pe actele de divorţ, pe care le-a înaintat chiar Melanie (56).

Să vedem şi ce alte staruri au făcut greşeala din amor, pe pielea lor!

Angelina Jolie

Pe când era soţia lui Billy Bob Thorton, ea şi-a tatuaj din prea multă dragoste numele lui pe braţul stâng, alături de un dragon chinezesc. Cam ieftin, am spune. Dar de când a devenit iubita lui Brad Pitt, Angie şi-a scos tatuajul şi şi-a făcut unul nou, cu numele locurilor în care s-au născut copiii ei.

Eva Longoria

Pentru a-i onora amintirea fostului ei soţ, Tony Parker, dar mai subtil decât precedentele ei, şi-a tatuaj pe ceafă cuvântul Nine – nouă – numărul tricoului acestuia. Dar de când s-au despărţit, vedeta şi-a şters tatuajul.

Marc Anthony

Şi bărbaţii plâng câteodată… de nervi că şi-au tatuat numele iubitelor. Marc a avut scris pe încheietură numele lui Jennifer Lopez, cu care a fost căsătorit şi are copii. Dar după divorţ, a ales să-l şteargă. Gurile rele spun că şi-ar fi tatuat alt nume al altei iubite, la câteva luni după separare.

image

Beyonce

Puternicul cuplu Beyonce-Jay Z au stârnit o controversă privind căsnicia lor, de când cu incidentul violent cu cumnata lui, Solange. La câteva zile după, cântăreaţa a apărut fără tatuajul de pe inelar, pe care şi l-a făcut cu ocazia nunţii cu rapperul, simbolizând IV – ziua în care s-au căsătorit (4 aprilie 2008) şi zilele lor de naştere (4 decembrie pentru Jay şi 4 septembrie pentru Beyonce).

Khloe Kardashian

Verighetele şi jurămintele de dragoste veşnică n-au fost de ajuns pentru starletă şi soţul ei înstrăinat, Lamar Odom, când s-au însurat. Nu, a fost nevoie şi de tatuaje cu iniţialele numelui celuilalt, pe mâna dreaptă. Iată că nu le-a fost cu noroc, Khloe rămânând doar cu un “L” şi un divorţ în curs de pregătire, după 4 ani de căsnicie.

Miley Cyrus

Blonda are o grămadă de tatuaje, dar iată că pe braţul stâng, unul special stă să uimească: un citat al lui Theodore Roosevelt, care se potriveşte cu cel al fostului ei logodnic, Liam Hemsworth, care are propoziţia de început ce precede citatul lui Miley.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham