News

VIDEO Vedete la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

FIFA 2014 începe azi la São Paulo, cu ceremonia de deschidere şi cu meciul disputat între echipele Braziliei şi Croaţiei. Pe lângă imnul campionatului, care va fi intonat de mai multe vedete.

Campionatul Mondial de Fotbal debutează azi în Brazilia cu o ceremonie de deschidere (transmisă de TVR1 începând cu ora 21.00) desfăşurată în Arena Corinthians din São Paulo, la care este aşteptată să participe Jennifer Lopez, care va cânta, împreună cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Iniţial, ea anunţase că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale.

Reprezentanţii FIFA au declarat că show-ul lui Jennifer Lopez, Pitbull, Claudia Leitte şi Olodum va fi punctul culminant al ceremoniei.

Momentul va avea loc la finalul festivităţii de deschidere, înainte de meciul Brazilia - Croaţia. În total, 600 de artişti sunt aşteptaţi să participe la ceremonia de deshidere.

Turneul mondial se va desfăşura pe 12 stadioane din 12 oraşe din Brazilia, alese pe 31 mai 2009 din 18 oraşe candidate. Oraşele selectate sunt: Rio de Janeiro, Sao Paulo, Manaus, Belo Horizonte, Natal, Fortaleza, Curitiba, Salvador, Brasilia, Cuiaba, Recife şi Porto Alegre.

Cupa Mondială de Fotbal 2014 are loc între 12 iunie şi 13 iulie şi va fi transmisă în direct şi de televiziunea română.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

Cele mai bune melodii latino 2015

Sunt senzuale, sunt estivale şi sunt nelipsite de la orice petrecere. A fost o vreme când dădeau tonul celor mai hot hituri, dar nici acum nu lipsesc din topurile muzicale. Uite pe ce ritmuri latino se dansează vara aceasta.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Ai cumpăra încălţăminte din colecţia acestui actor celebru?

News

Ai cumpăra încălţăminte din colecţia acestui actor celebru?

Starul american a demarat o campanie pro Congo, în sprijinul căreia speră să obţină bani din colecţia sa de încălţăminte, creată în scop caritabil.

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

News

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

E o artistă de culoare frumoasă, bogată, familistă şi foarte, foarte norocoasă. Cei de la revista „People“ au urcat-o pe cel mai înalt piedestal al frumuseţii. Oare despre cine este vorba?

FOTO Ei sunt cei mai buni prieteni ai lui Enrique

News

FOTO Ei sunt cei mai buni prieteni ai lui Enrique

După o lungă perioadă în care a lipsit de pe piaţa muzicală, cel mai cunoscut fiu al lui Julio Iglesias a devenit tot mai activ pe reţelele de socializare.