News

VIDEO Vedete la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

FIFA 2014 începe azi la São Paulo, cu ceremonia de deschidere şi cu meciul disputat între echipele Braziliei şi Croaţiei. Pe lângă imnul campionatului, care va fi intonat de mai multe vedete.

Campionatul Mondial de Fotbal debutează azi în Brazilia cu o ceremonie de deschidere (transmisă de TVR1 începând cu ora 21.00) desfăşurată în Arena Corinthians din São Paulo, la care este aşteptată să participe Jennifer Lopez, care va cânta, împreună cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Iniţial, ea anunţase că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale.

Reprezentanţii FIFA au declarat că show-ul lui Jennifer Lopez, Pitbull, Claudia Leitte şi Olodum va fi punctul culminant al ceremoniei.

Momentul va avea loc la finalul festivităţii de deschidere, înainte de meciul Brazilia - Croaţia. În total, 600 de artişti sunt aşteptaţi să participe la ceremonia de deshidere.

Turneul mondial se va desfăşura pe 12 stadioane din 12 oraşe din Brazilia, alese pe 31 mai 2009 din 18 oraşe candidate. Oraşele selectate sunt: Rio de Janeiro, Sao Paulo, Manaus, Belo Horizonte, Natal, Fortaleza, Curitiba, Salvador, Brasilia, Cuiaba, Recife şi Porto Alegre.

Cupa Mondială de Fotbal 2014 are loc între 12 iunie şi 13 iulie şi va fi transmisă în direct şi de televiziunea română.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările