Fashion

FOTO Alegerea bărbaţilor: gala femeilor sexy pe covorul roşu

de admin

Deşi evenimentul anual Guys Choice Awards a avut loc săptămâna trecută în Culver City, California, merită trecut în revistă mai ales pentru ţinutele superbe ale celor mai dorite şi recunoscute femei din monden. Rihanna şi Sandra Bullock au condus detaşat seara premiilor oferite de bărbaţi pentru cele mai impresionante reprezentante ale sexului frumos.

Ceremonia celebrează tot ceea ce iubesc bărbaţii, iar ei au desemnat-o pe Riri drept Cea mai dorită femeie din lume. “Mulţumesc că m-aţi votat la cei 26 de ani ai mei, căci de aici încolo, totul se duce la vale”, a glumit artista, îmbrăcată într-o rochie de piele neagră.

Vezi continuarea...

Nici Sandra Bullock nu a scăpat nevăzută – ea a primit cel mai important trofeu: Zece ani de senzualitate pentru cea mai sexy femeie în ochii bărbaţilor de atâta timp. Premiul i-a fost oferit actriţei îmbrăcate în rochie roz, ca o prinţesă, de Keanu Reeves, Hugh Grant şi Matthew McConaughey. Acesta din urmă a fost votat Bărbatul anului.

Jessica Alba

Olivia Munn

Modelele Sports Illustrated: Chrissy Teigen, Nina Adgal şi Lily Aldridge – au primit Sfântul Graal al Senzualităţii. Aici, Chrissy...

Nina Adgal

Lily Aldridge

Rosario Dawson

FOTO GETTY IMAGES, WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

O gală glamour: 5 vedete superbe la premiile Women in Film

Marţi seara, Los Angelesul a găzduit o gală cât se poate de strălucitoare, dedicată femeilor din cinematografie. Printre cele premiate se numără actriţe celebre precum Rosamund Pike şi Nicole Kidman, iar la eveniment au fost prezente şi alte vedete precum Sandra Bullock şi Mena Suvari.

Sandra Bullock, pe covorul roşu după un an de pauză: cum arată actriţa?

News

Sandra Bullock, pe covorul roşu după un an de pauză: cum arată actriţa?

Nu am mai văzut-o pozând pe covorul roşu de mai bine de un an, de la gala premiilor Oscar din 2014. Iată că a sosit momentul revenirii marii actriţe, una în forţă! Sandra Bullock ne-a încântat vizual la premiera celui mai recent film în care joacă, “Minions”, chiar ieri, în Londra.

Frumoasele balului! Cele mai sexy ţinute ale vedetelor: Rihanna şochează la gala amfAR!

Fashion

Frumoasele balului! Cele mai sexy ţinute ale vedetelor: Rihanna şochează la gala amfAR!

Se invită toate femeile glamour ale Hollywoodului la unul dintre cele mai high class evenimente. Se îmbracă în cele mai provocatoare şi stilate rochii şi se admiră timp îndelungat. Iar când gazda serii este nimeni alta decât lifestyle guru Gwyneth Paltrow, celebrându-l pe marele designer Tom Ford... să ne aşteptăm la surprize! Cele mai apreciate femei celebre au excelat şi şocat pe covorul roşu, lăsând foarte multă piele la vedere!

Fashion

Rochia albă: ce vedetă o poartă cel mai bine?

Avem obligatoriu acea little black dress în dulap, dar ar trebui s-avem şi little white dress, nu? Mai ales că e vară, soarele străluceşte puternic, iar vacanţele la mare sunt marcate de petreceri în toată regula. Şi ce motive mai bune s-avem pentru a scoate din dressing rochiţele albe şi diafane

Fashion

FOTO VIDEO Prânz cu vedetele nominalizate la Oscar

Luni, peste 150 de nominalizaţi la premiile Oscar s-au întâlnit la un prânz, la Hotelul Beverly Hills, pentru a sărbători simplul fapt că au fost aleşi să concureze pentru cele mai importante trofee din lumea filmului.

News

Rihanna, pauză de sex şi de petreceri

Artista de 25 de ani a dat o declaraţie uşor şocantă, am spune, zilele trecute: „Urăsc petrecerile. Nu ştiu dacă de vină sunt tocurile – nu-mi place să stau în picioare, pe tocuri, ore întregi. M-am plictisit de asta“.