Fashion

FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Angelina Jolie: 56 %

Jane Fonda: 44 %

Glitter mania

Diferenţa de aproape 40 de ani dintre cele două dive trece aproape neobservată, deoarece ambele arată extraordinar în rochia Elie Saab. Modelul este unul clasic, dar aplicaţiile de paiete desăvârşesc o ţinută glam. Jane a ales foarte bine nuanţa de roşu, pentru că îi evidenţiază părul blond. Primeşte o bilă albă şi pentru curea! Angelina ar fi putut să aleagă şi ea una, pentru contrast... În rest apariţia ei este de nota 10!

Click pe următoarea!

Blake Lively: 87 %

Shailene Woodley: 13 %

Madame Butterfly

Tinere şi foarte elegante, aceste două actriţe au ales acelaşi print marca Valentino. Shailene a optat pentru o rochie mini, care îi dezvăluie picioarele superbe, în timp ce Blake a ales să poarte un trenci. Pantofii roz sunt o alegere mai bună decât botinele cu sclipici, dar Shailene pierde această luptă din cauza ţinutei de ansamblu, cu ochelarii de soare purtaţi pe cap!

Click pe următoarea!

Christina Hendricks: 74 %

Sarah Paulson: 26 %

Black magic

Bluza din tul negru cu aplicaţii semnată Alberta Ferreti este preţioasă şi trebuie asortată cu piese în acelaşi registru. Christina a fost inspirată alegând fusta lungă din mătase, deoarece acest mix îi dă un aer luxos. În schimb, Sarah a greşit, deoarece modelul scurt îi dă outfitului un aer cam prăfuit. Totuşi, bluza se aşază mult mai bine pe ea, pentru că are pieptul mai mic.

FOTO: guliver/getty images, hepta, photoland/wenn.com

Modifică Setările