FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

13 iunie, 2014

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu! Diferenţa de aproape 40 de ani dintre cele două dive trece aproape neobservat, deoarece ambele arată

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Angelina Jolie: 56 %

Jane Fonda: 44 %

Glitter mania

Diferenţa de aproape 40 de ani dintre cele două dive trece aproape neobservată, deoarece ambele arată extraordinar în rochia Elie Saab. Modelul este unul clasic, dar aplicaţiile de paiete desăvârşesc o ţinută glam. Jane a ales foarte bine nuanţa de roşu, pentru că îi evidenţiază părul blond. Primeşte o bilă albă şi pentru curea! Angelina ar fi putut să aleagă şi ea una, pentru contrast... În rest apariţia ei este de nota 10!

Click pe următoarea!

Blake Lively: 87 %

Shailene Woodley: 13 %

Madame Butterfly

Tinere şi foarte elegante, aceste două actriţe au ales acelaşi print marca Valentino. Shailene a optat pentru o rochie mini, care îi dezvăluie picioarele superbe, în timp ce Blake a ales să poarte un trenci. Pantofii roz sunt o alegere mai bună decât botinele cu sclipici, dar Shailene pierde această luptă din cauza ţinutei de ansamblu, cu ochelarii de soare purtaţi pe cap!

Click pe următoarea!

Christina Hendricks: 74 %

Sarah Paulson: 26 %

Black magic

Bluza din tul negru cu aplicaţii semnată Alberta Ferreti este preţioasă şi trebuie asortată cu piese în acelaşi registru. Christina a fost inspirată alegând fusta lungă din mătase, deoarece acest mix îi dă un aer luxos. În schimb, Sarah a greşit, deoarece modelul scurt îi dă outfitului un aer cam prăfuit. Totuşi, bluza se aşază mult mai bine pe ea, pentru că are pieptul mai mic.

FOTO: guliver/getty images, hepta, photoland/wenn.com



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg