News

FOTO Monica Gabor – mic dejun de divă

FOTO Monica Gabor – mic dejun de divă

Silueta subţire cu alimente de bună calitate se ţine. Iată ce consumă fosta doamnă Columbeanu la prima masă a zilei, de reuşeşte să-şi menţină talia de viespe şi tenul mereu proaspăt.

Monica Gabor e mereu întrebată ce regim urmează sau ce fel de alimentaţie are, de vreme ce talia ei n-a suferit nicio modificare.

Prin câteva fotografii postate recent, manechinul a reuşit să răspundă acestor întrebări, arătându-ne ce preparate serveşte la micul dejun. E de la sine înţeles că, fiind prima masă a zilei, este şi cea mai importantă şi cea mai bogată, totodată. Iar Monica nu se dă în lături de la a mânca dimineaţa crustacee şi ciuperci, nişte delicatese cu calorii puţine, dar de cea mai bună calitate.


Evident că nici chiar fosta doamnă Columbeanu nu le consumă zilnic, dar remarcăm că, din meniul ei cotidian, nu lipseşte platoul cu fructe proaspete. Cu alte cuvinte, vitamine şi fructoză, care o ajută să-şi menţină echilibrul interior şi tenul mereu proaspăt.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Al cui este acest abdomen tonifiat?

News

Al cui este acest abdomen tonifiat?

Spune că nu merge la sală, ci preferă exerciţiile făcute acasă. Şi susţine că a ajuns în această formă cu doar o jumătate de oră de sport pe zi. Bine, la care adaugă înotul, parapanta, motociclismul…

News

Ce mănâncă Lili Sandu de arată aşa de bine?

Întotdeauna a arătat bine, dar parcă acum e în cea mai bună formă. Să-i fi priit aerul american? Să fi venit de-acolo cu o diteă nouă? Prezentatoarea emisiunii “Dansează printre stele” îşi dezvăluie secretul.