News

Cine e iubita misterioasă a lui Mick Jagger?

de admin

Cine e iubita misterioasă a lui Mick Jagger?

Poze compromiţătoare cu starul rock şi o femeie frumoasă, la balconul unui hotel din Elveţia au apărut în presă, stârnind rumoare privind viaţa personală a acestuia. Cu atât mai mult cu cât au trecut nici 3 luni de când partenera sa, L’Wren Scott, s-a sinucis.

Surse susţin că între frumoasa balerină şi Mick Jagger – mai în vârstă decât ea cu 43 de ani – nu s-ar fi întâmplat nimic romantic până luna aceasta. Totuşi, fotografiile şi articolele din presă - în care cei doi au putut fi văzuţi în ipostaze intime, îmbrăcaţi comod şi cu părul răvăşit, ca şi cum ar fi dormit împreună şi abia s-ar fi trezit, au înfuriat-o pe sora fostei lui partenere, Jan Shane, care l-a mustrat public: “Aceste fotografii n-au cum să nu mă facă să mă întreb ce simte şi gândeşte cu adevărat Mick. Fiica lui spune că el încă e distrus şi devastat de pierderea surorii mele, dar când vezi pozele astea – el nu se va schimba niciodată”, a declarat Jan pentru ziarul Sunday Mirror.

Bruneta surprinsă la balconul hotelului, sărutându-l tandru pe Sir Mick Jagger pe cap, este cu mult mai tânără decât acesta: Melanie Hamrick este o balerină americană în vârstă de 27 de ani, şi rockerul ar fi întâlnit-o pe aceasta cu 3 săptămâni înainte de moartea iubitei sale – cu care a avut o relaţie 13 ani. Fapt confirmat şi de purtătorul de cuvânt al starului: Jagger şi Melanie s-au cunoscut când membrii trupei sale de dans au primit acces în culisele show-ului Rolling Stones în Tokyo, Japonia, pe 24 februarie.

Melanie Hamrick

Designerul L’Wren Scott i-a lăsat iubitului ei toată averea ei, în valoare de 9 milioane de dolari. Din păcate, ea s-a sinucis pe 17 martie, anul acesta.

FOTO WENN, The New York Times, Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

News

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

Până la urmă, femeile frumoase care au trecut prin braţele burlacului faimos şi-au găsit într-un final fericirea. Cel puţin aşa se adevereşte odată cu ştirea că fosta iubită a lui Leo, Bar Refaeli, s-a logodit cu iubitul ei afacerist.

News

Paula Patton divorţează legal de Robin Thicke, la 7 luni de la separare

Cu toate că artistul care a decăzut la fel de repedecum a cunoscut faima pentru controversatul hit “Burred Lines” a încercat s-o recucerească disperat pe soţia sa, dragostea sa din liceu refuză să mai fie cu el.

Mick Jagger, distrugător de cupluri fără voie

News

Mick Jagger, distrugător de cupluri fără voie

Deşi starul formaţiei Rolling Stones n-a avut deloc intenţia de-a despărţi un cuplu, se pare că a nimerit fix între modelul israelian Bar Refaeli şi iubitul ei mai puţin celebru, Adi Ezra, fără să vrea, chiar la ziua de naştere a blondei!

FOTO Mick Jagger, bunic şi străbunic în acelaşi an!

News

FOTO Mick Jagger, bunic şi străbunic în acelaşi an!

Solistul trupei Rolling Stones se află într-o situaţie fericită, dar neobişnuită: fiica sa, Jade Jagger, în vârstă de 41 de ani, tocmai ce-a anunţat că este însărcinată în 6 luni! În acelaşi timp, şi fiica acesteia, Assisi – adică

Gossip

Johnny Depp se-nsoară cu Amber Heard?

Pare-se că se aud clopotele de nuntă pentru controversatul cuplu, vuieşte presa străină. Asta pentru că recent, într-o apariţie neaşteptată împreună ca iubiţi, un misterios inel de aur s-a ivit pe degetul blondei, semn discret că cei doi s-ar fi logodit.

News

David Arquette va fi din nou tată

Fostul soţ al actriţei Courteney Cox se pare că a trecut peste drama divorţului lor şi se pregăteşte pentru al doilea copil al său, pe care i-l va naşte iubita sa actuală, Christina McLarty.

News

Dosarul medical al lui Marilyn Monroe, scos la licitaţie

Diva anilor '50 probabil se răsuceşte în mormânt, având în vedere evenimentul macabru care va avea loc în curând: fişele medicale care atestă faptul că sex-simbolul a apelat la operaţii estetice şi că a avut o sarcină

News

Kristen Stewart, întâlnire de 500.000$ cu un prinţ!

Actriţa a acceptat o întâlnire de 15 minute cu un prinţ din Orientului Mijlociu care şi-a meritat pe deplin preţul: jumătate de million de dolari!
Însă spiritul

News

Prinţesa Diana voia să se mărite cu Hasnat Khan

Se împlinesc 16 ani de la regretata moarte a prinţesei inimilor, care acum probabil s-ar fi bucurat nespus să fie bunica prinţului George. În lumina acestor evenimente, apar noi dezvăluiri despre relaţia tulburătoare şi planurile Prinţesei de Wales pe care le avea cu chirurgul pakistanez, Hasnat Khan, pe când ea era în viaţă.