Gossip

FOTO Gwyneth & Chris, pauză de divorţ?

de admin

FOTO Gwyneth & Chris, pauză de divorţ?

Deşi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că au ales “decuplarea conştientă” după 10 ani de căsnicie, cele două vedete par să se fi răzgândit şi să fi amânat divorţul. Să fie vorba de o re-cuplare inconştientă?

Despărţirea celor doi, anunţată în martie, nu i-a oprit din a locui în continuare împreună şi a ieşi cu prietenii ori la cine în doi. Pozele recente demonstrează că Gwyn şi Chris se comportă în continuare ca un cuplu, ba chiar mai apropiat decât înainte de marele anunţ. În fotografia următoare, blonda de 41 de ani îi arată ceva amuzant soţului ei de 37 de ani, pe telefonul mobil, la un restaurant din Malibu, unde erau ieşiţi cu prietenii.

“E adevărat că cei doi au avut probleme, dar, în mod neaşteptat, decuplarea lor a detensionat situaţia dintre ei”, spune un presupus amic al cuplului pentru tabloidul Mirror. “Gwyneth a impus regula ca nicunul să nu iasă la întâlniri cu altcineva, din respect unul pentru celălalt, menţinând legătura dintre ei armonioasă, de dragul copiilor, dar se pare că acest lucru a fost un semnal de alarmă pozitiv pentru amândoi”, a continuat acesta. “Pate că s-au despărţit amiabil acum câteva luni – dar se pare că se recuplează acum. Nimeni n-ar fi surprins de împăcarea lor”.

Dar cei doi par să flirteze mai degrabă, limbajul corpului sugerând că sunt mai apropiaţi ca până acum. Cuplul are doi copii împreună: Apple (10) şi Moses (8)

FOTO WENN

Modifică Setările