Gossip

FOTO Gwyneth & Chris, pauză de divorţ?

de admin

FOTO Gwyneth & Chris, pauză de divorţ?

Deşi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că au ales “decuplarea conştientă” după 10 ani de căsnicie, cele două vedete par să se fi răzgândit şi să fi amânat divorţul. Să fie vorba de o re-cuplare inconştientă?

Despărţirea celor doi, anunţată în martie, nu i-a oprit din a locui în continuare împreună şi a ieşi cu prietenii ori la cine în doi. Pozele recente demonstrează că Gwyn şi Chris se comportă în continuare ca un cuplu, ba chiar mai apropiat decât înainte de marele anunţ. În fotografia următoare, blonda de 41 de ani îi arată ceva amuzant soţului ei de 37 de ani, pe telefonul mobil, la un restaurant din Malibu, unde erau ieşiţi cu prietenii.

“E adevărat că cei doi au avut probleme, dar, în mod neaşteptat, decuplarea lor a detensionat situaţia dintre ei”, spune un presupus amic al cuplului pentru tabloidul Mirror. “Gwyneth a impus regula ca nicunul să nu iasă la întâlniri cu altcineva, din respect unul pentru celălalt, menţinând legătura dintre ei armonioasă, de dragul copiilor, dar se pare că acest lucru a fost un semnal de alarmă pozitiv pentru amândoi”, a continuat acesta. “Pate că s-au despărţit amiabil acum câteva luni – dar se pare că se recuplează acum. Nimeni n-ar fi surprins de împăcarea lor”.

Dar cei doi par să flirteze mai degrabă, limbajul corpului sugerând că sunt mai apropiaţi ca până acum. Cuplul are doi copii împreună: Apple (10) şi Moses (8)

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Un nou cuplu? Kate Hudson, la plajă cu Chris Martin!

Despre solistul trupei Coldplay s-a tot discutat că ar avea o relaţie amoroasă cu tânăra actriţă Jennifer Lawrence, iar despre ea se ştie că a anulat logodna cu solistul de la Muse, Matthew Bellamy, în decembrie. Şi iată-i pe cei doi acum la plajă, împreună, în timp ce copiii lor se jucau la malul mării împreună.

Gwyneth Paltrow: “Poate era mai bine să rămân căsătorită cu Chris”

News

Gwyneth Paltrow: “Poate era mai bine să rămân căsătorită cu Chris”

Actriţa de 42 de ani a oferit recent un interviu în care vorbeşte foarte deschis despre solistul trupei Coldplay, de care a preferat să se “decupleze conştient” anul acesta, în primăvară. Mai mult, recunoaşte că

FOTO Cine se luptă pentru titlul de Cel mai sexy bărbat celebru?

Gossip

FOTO Cine se luptă pentru titlul de Cel mai sexy bărbat celebru?

După clasamentul dedicat sexului frumos, în care câştigătoare a ieşit superba actriţă Penelope Cruz, acum este rândul bărbaţilor faimoşi să lupte pentru titlu. Iar unele surse deja anunţă că bătălia se dă între două staruri de film, unul tânăr, popular şi cu potenţial, altul talentat şi

Mary-Kate Olsen şi Olivier Sarkozy s-au căsătorit în secret

Gossip

Mary-Kate Olsen şi Olivier Sarkozy s-au căsătorit în secret

Am intrat la bănuieli de ceva timp că cei doi îndrăgostiţi plănuiesc să meargă mai departe cu planurile de cuplu, de vreme ce din primăvară zăream un imens inel de logodnă vintage Cartier. Recent, atât designerul de 28 de ani, cât şi logodnicul ei, Olivier (45) au fost

Gossip

Jennifer Lawrence şi Chris Martin: la o întâlnire romantică drăguţă!

Cel puţin aşa speculează presa de peste hotare, insistând tot mai mult că cei doi au fost văzuţi împreună, la cină, în restaurantul La Dolce Vita din Beverly Hills, luni seara.

Gwyneth Paltrow s-a cuplat „conştient“ cu un prieten. Vezi cine e acesta!

Gossip

Gwyneth Paltrow s-a cuplat „conştient“ cu un prieten. Vezi cine e acesta!

Ne-a fost greu să pricepem ce-a mai însemnat decuplarea conştientă de soţul ei, Chris Martin. Mai ales că i-am văzut împreună de multe ori, afişând o prietenie neobişnuit de apropiată pentru doi oameni care tocmai s-au despărţit.

Gossip

Chris Martin şi Jennifer Lawrence au o relaţie secretă?

Se speculează tot mai intens în ultimele zile cum că soţul înstrăinat al lui Gwyneth Paltrow şi carismatica actriţă din “Jocurile foamei” s-ar întâlni romantic pe ascuns. Asta mai ales de cânnd Jennifer ar fi fost la concertul Coldplay.

FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

Gossip

FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente.Recent, Butler a fost prins cu o nouă frumuseţe

Gossip

Chris Martin şi Alexa Chung, la întâlnire romantică

Au trecut mai puţin de două luni de la despărţirea de soţia sa, Gwyneth Paltrow, dar solistul trupei Coldplay s-a obişnuit deja cu statutul de celibatar şi-a profitat de libertate pentru a se apropia de modelul Alexa Chung. Cei doi au fost surprinşi la o întâlnire în barul Elsa, în New York.