News

FOTO Oana Roman, nuntă şi botez 2 în 1

FOTO Oana Roman, nuntă şi botez 2 în 1

A fost weekendul fiicei lui Petre Roman. Aceasta s-a căsătorit religios cu Marius Elisei şi şi-a creştinat fetiţa, pe Maria Isabela, în aceeaşi zi. Iată cine i-a fost alături.

Aproximativ 400 de persoane au participat la cele două evenimente, care au avut loc la capela Sfânta Treime de la Palatul Ştirbey.

Petre Roman a venit împreună cu soţia sa, Silvia, şi cu băiatul lor de patru ani şi jumătate, pe care Oana l-a cunoscut abia acum.

Fostul premier şi-a condus fiica la altar, iar frăţiorul acesteia, Petrus, i-a ţinut trena. La nuntă, Oana Roman a purtat o rochie din dantelă şi satin, iar la botez, una de culoare roşie, ambele create de sora ei, Catinca.

Fericiţi şi cu zâmbetul pe buze, mirii abia şi-au putut stăpâni emoţiile în faţa altarului. Ieri, Oana şi Marius au devenit o familie şi în faţa lui Dumnezeu.

Cei doi au făcut cununia civilă în luna ianuarie, când Oana era însărcinată în luna a opta.

Dar mirii au fost parcă şi mai emoţionaţi la botezul fetiţei lor, Maria Isabela, care a fost neaşteptat de cuminte şi nu a scos nici un sunet când preotul a scufundat-o în cristelniţă.

După cele două ceremonii, oasepeţii au fost invitaţi să petreacă cu somon la grătar, pulpă de raţă, dar şi berbecuţ la proţap.

Oana şi Marius au dansat dansul mirilor pe piesa Larei Fabian, „Je t'aime“.

Artiştii care au întreţinut atmosfera au fost Delia Matache, Dragoş Chircu, mama Elenei Gheorghe, Elena Merişoreanu şi Adi de la Vâlcea.

Printre invitaţi, i-am putut vedea şi pe Maria Marinescu, Rita Mureşan, Răzvan Ciobanu, Ileana Badiu, Joaquin Bonilla, Paula Chirilă, Giulia Nahmany, Florentina Opriş şi Sorin Mărcuş, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Alina Sorescu şi Alex Ciucu, Gabi Cristea, şi Tavi Clonda şi Romică Ţociu.

Interesant este că Gabi Cristea a fost cea care a prins buchetul miresei. Să ne aşteptăm, aşadar, la încă o nuntă în showbiz?

Foto: click.ro, wowbiz.ro, Pro TV, Facebook

Modifică Setările