Harrison Ford, în pericol de moarte pe platourile de filmare

16 iunie, 2014

Deşi cei de la Disney s-au chinuit să ascundă adevărul, pentru a nu exploda un scandal despre siguranţa pe platourile de filmare, se pare că celebrul actor a suferit o serie de răni serioase într-un accident, în timp ce filma pentru "Războiul Stelelor"

Deşi cei de la Disney s-au chinuit să ascundă adevărul, pentru a nu exploda un scandal despre siguranţa pe platourile de filmare, se pare că celebrul actor a suferit o serie de răni serioase într-un accident, în timp ce filma pentru "Războiul Stelelor"

"Am înţeles că s-a rănit în zona pelviană şi că a fost nevoit să-şi facă o radiografie la piept", a dezvăluit o sursă din echipa de filmare pentru ziarul "The Sun". Lucrurile sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât Harrison Ford, care filmează pentru "Star Wars: Episode VII", are 71 de ani. Totul s-a petrecut după ce o uşa navei spaţiale Millennium Falcon (pe care personajul lui, Han Solo, o pilotează) a căzut peste el, actorul fiind transportat de urgenţă la spital cu elicopterul.

În urma accidentului, Ford şi-a rupt glezna şi se află în continuare internat. "Toată lumea i-a mulţumit lui Dumnezeu că nu s-a lovit la cap", a continuat sursa. "Nu se ştie deocamdată când va putea relua filmările. Însă toţi colegii lui de distribuţie (n.r. printre aceştia, Lupita Nyong’o şi Carrie Fisher) sunt înfuriaţi la culme, pentru că îşi pun întrebări serioase despre siguranţa lor pe platourile de filmare. Aşa că au cerut ca tot decorul şi recuzita să fie verificate de trei ori."

Între timp, familia lui Ford este îngrijorată cu privire la evoluţia actorului în următoarea perioadă. Pentru că la 71 de ani, glezna ruptă va fi un obstacol cu-atât mai greu de depăşit. Astfel, soţia lui, Calista Flockhart, a zburat în Anglia pentru a fi alături de el. Iar fiul lui a declarat că se teme că Harrison va avea nevoie de şuruburi pentru a putea merge din nou. Din cauza aceasta, starul ar necesita o pauză de săptămâni bune - ceea ce ar întârzia, însă, filmările nepermis de mult, din punctul de vedere al producătorilor. Guvernaţi în totalitate de bani, aceştia au şi declarat că filmările nu vor fi afectate de problema lui Harrison. Iar Ben Ford, fiul lui, a explicat că în acest caz, scenele ar putea fi trase la timp doar dacă tatăl lui va fi filmat numai de la brâu în sus.

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg