Fashion

Foto Câştigătoare pe covorul roşu

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată. Să le vedem, aşadar, pe cel mai bine îmbrăcate staruri, la cele mai recente evenimente de la ei! Coco Rocha Christian Siriano CFDA Fashion Awards, New York

Afişând un look de o eleganţă copleşitoare, care ar putea trece cu uşurinţă drept o copertă de revistă glossy în stilul anilor '60, topmodelul a atras toate privirile. Mixul de alb şi negru este foarte potrivit, însă elementul de senzaţie al ţinutei este, fără îndoială, pălăria.

Click pe următoarea!

Amanda Seyfried

Lanvin

Conferinţa de presă „Clé de Peau Beauté“,Tokyo

Vedeta a reuşit să demonstreze că ţinutele dramatice îi vin la fel de bine ca cele girly. Mixul dintre dantela neagră şi căptuşeala din lamé auriu este inedit. Pantofii nude trec neobservaţi, dar acest lucru nu deranjează, întrucât orice altceva ar fi încărcat ţinuta.

Jessica Stam

Giulietta

CFDA Fashion Awards,New York

O apariţie simplă, dar cât se poate de şic! Volanul peplum şi talia înaltă nu fac altceva decât să-i alungească picioarele. Elementul care dă un aer seducător ţinutei este decolteul adânc, în formă geometrică. Apreciez coafura simplă, naturală.

Carrie Underwood

Roberto Cavalli

CMT Music Awards, Nashville

Este o adevărată încântare să o priveşti pe cântăreaţă în acest outfit cu aer estival! Decolteul abisal, crăpătura adâncă, care lasă să se vadă piciorul, şi printul colorat sunt elementele care atrag atenţia. Mi-ar fi plăcut ca sandalele să fie aurii.

Marion Cotillard

Christian Dior

CFDA Fashion Awards,New York

Rochia este, într-adevăr, o piesă ce transmite exuberanţă, în primul rând datorită volanelor aplicate.În plus, are un aer jucăuş, care o prinde de minune pe actriţă. Pantofii galben lămâie cu baretă albă, asimetrică, au fost bine aleşi. Apreciez machiajul nude.

Emily Blunt

Osman

Premiera filmului „Edge of Tomorrow“ ‚ Londra

Iată o apariţie fabuloasă! Printul psihedelic atrage atenţia, iar croiala îi subliniază silueta armonioasă. Pantofii roz evidenţiază şi mai bine cromatica rochiei. Vâzând această apariţie, nici n-ai zice că vedeta a născut acum câteva luni!

Sophia Bush

Marchesa

CFDA Fashion Awards, New York

Aşa cum se poate vedea şi cu ochiul liber, ceea ce face ca această rochie să fie spectaculoasă este jocul de transparenţe al dantelei. Iar ceea ce îi dă plusvaloare look-ului este stylingul, colierul maxi şi sandalele nude fiind bine alese.

Nicole Kidman

Giambattista Valli

CMT Music Awards, Nashville

Actiţa ar fi trebuit să fie puţin mai îndrăzneaţă şi să aleagă varianta de podium a creaţiei, care nu prezintă acea bucată de satin negru. Ar fi fost mai cool! Probabil s-a gândit că acest model i se potriveşte mai mult, datorită vârstei. Chiar şi aşa, ţinuta îi vine bine.

foto: guliver/getty images

Modifică Setările