Fashion

Foto Câştigătoare pe covorul roşu

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată. Să le vedem, aşadar, pe cel mai bine îmbrăcate staruri, la cele mai recente evenimente de la ei! Coco Rocha Christian Siriano

CFDA Fashion Awards, New York

Afişând un look de o eleganţă copleşitoare, care ar putea trece cu uşurinţă drept o copertă de revistă glossy în stilul anilor '60, topmodelul a atras toate privirile. Mixul de alb şi negru este foarte potrivit, însă elementul de senzaţie al ţinutei este, fără îndoială, pălăria.

Click pe următoarea!

Amanda Seyfried

Lanvin

Conferinţa de presă „Clé de Peau Beauté“,Tokyo

Vedeta a reuşit să demonstreze că ţinutele dramatice îi vin la fel de bine ca cele girly. Mixul dintre dantela neagră şi căptuşeala din lamé auriu este inedit. Pantofii nude trec neobservaţi, dar acest lucru nu deranjează, întrucât orice altceva ar fi încărcat ţinuta.

Jessica Stam

Giulietta

CFDA Fashion Awards,New York

O apariţie simplă, dar cât se poate de şic! Volanul peplum şi talia înaltă nu fac altceva decât să-i alungească picioarele. Elementul care dă un aer seducător ţinutei este decolteul adânc, în formă geometrică. Apreciez coafura simplă, naturală.

Carrie Underwood

Roberto Cavalli

CMT Music Awards, Nashville

Este o adevărată încântare să o priveşti pe cântăreaţă în acest outfit cu aer estival! Decolteul abisal, crăpătura adâncă, care lasă să se vadă piciorul, şi printul colorat sunt elementele care atrag atenţia. Mi-ar fi plăcut ca sandalele să fie aurii.

Marion Cotillard

Christian Dior

CFDA Fashion Awards,New York

Rochia este, într-adevăr, o piesă ce transmite exuberanţă, în primul rând datorită volanelor aplicate.În plus, are un aer jucăuş, care o prinde de minune pe actriţă. Pantofii galben lămâie cu baretă albă, asimetrică, au fost bine aleşi. Apreciez machiajul nude.

Emily Blunt

Osman

Premiera filmului „Edge of Tomorrow“ ‚ Londra

Iată o apariţie fabuloasă! Printul psihedelic atrage atenţia, iar croiala îi subliniază silueta armonioasă. Pantofii roz evidenţiază şi mai bine cromatica rochiei. Vâzând această apariţie, nici n-ai zice că vedeta a născut acum câteva luni!

Sophia Bush

Marchesa

CFDA Fashion Awards, New York

Aşa cum se poate vedea şi cu ochiul liber, ceea ce face ca această rochie să fie spectaculoasă este jocul de transparenţe al dantelei. Iar ceea ce îi dă plusvaloare look-ului este stylingul, colierul maxi şi sandalele nude fiind bine alese.

Nicole Kidman

Giambattista Valli

CMT Music Awards, Nashville

Actiţa ar fi trebuit să fie puţin mai îndrăzneaţă şi să aleagă varianta de podium a creaţiei, care nu prezintă acea bucată de satin negru. Ar fi fost mai cool! Probabil s-a gândit că acest model i se potriveşte mai mult, datorită vârstei. Chiar şi aşa, ţinuta îi vine bine.

foto: guliver/getty images

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

FOTO Lady in red: Cel mai frumoase apariţii în rochii roşii

Heidi Klum: Zac Posen

Chiar dacă, uneori, vedeta nu a făcut cele mai inspirate alegeri vestimentare pentru apariţiile pe covorul roşu, de data aceasta se pare că i-a reuşit. Rochia este trendy şi îi dă un aer senzual, chiar dacă nu lasă să se vadă prea

Fashion

FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

72 % Jennifer Lopez

28 % Naomi Campbell

Glam diva: Rochia Michael Kors are o croială simplă, dar care pune în evidenţă formele voluptuoase ale siluetei. Ceea ce o face să degaje şi mai mult sex-appeal este printul metalic, sofisticat. Şi chiar dacă niciuna dintre cele două

Fashion

FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

High cut

Dacă Kendall nu ar fi avut cele două tăieturi atât de evidente, care lasă să se vadă mai mult decât este nevoie, iar Rinko ar fi optat pentru varianta cu mâneci şi fără gât a rochiei Fausto Puglisi, atunci s-ar fi creat un echilibru între

Fashion

FOTO Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată.

Jessica Alba

Magnum Golden Butterfly Awards, Istanbul

Fashion

FOTO Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată.

Olivia Wilde

Stella McCartney

FOTO Interviu Andreea Fried: vezi cum arată vedeta Prima TV, în luna a 8-a de sarcină

Interviu

FOTO Interviu Andreea Fried: vezi cum arată vedeta Prima TV, în luna a 8-a de sarcină

Pentru Andreea, ultima jumătate de an a fost una a schimbărilor: aşteaptă primul ei copil cu Răzvan Enache şi, din martie, prezintă, de luni până joi, Ştirile Prima TV. Iată detalii din viaţa cuplului şi o şedinţă foto superbă cu vedeta însărcinată

Fashion

FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu! Diferenţa de aproape 40 de ani dintre cele două dive trece aproape neobservat, deoarece ambele arată

News

FOTO Gropiţe cu sex-appeal: bărbaţi sexy în obraji

Şi celebri, şi înzestraţi cu gropiţe în obraji? Următorii bărbaţi sunt alegerile noastre în topul cuceritorilor. Ah, Don Jon! Ne-a atras irezistibil de fiecare dată când zâmbea pe marile ecrane, în filmul cu acelaşi nume.

Staruri în imagini: S-a întâmplat la Hollywood

News

Staruri în imagini: S-a întâmplat la Hollywood

Vedetele de la Hollywood sunt neobosite. Mai ales având în vedere că timpul lor liber ne aparţine, puţin, şi nouă. Asta deoarece paparazzi sunt mereu pe urmele lor, surprinzându-le atunci când se aşteaptă mai puţin, în cele mai amuzante ipostaze. Să le vedem pe cele mai amuzante şi cele mai recente!