News

FOTO Recunoşti vedeta travestită?

de admin

FOTO Recunoşti vedeta travestită?

Fiica unui mare actor a riscat şi-a publicat două poze hazlii şi uşor compromiţătoare pentru acesta, a cărui privire tăioasă intimidează inamicii săi din celebrele filme de acţiune în care joacă. Scout a postat pe Twitter, de Ziua Tatălui, câteva amintiri dragi din tinereţile starului “greu de ucis”.

L-aţi ghicit, nu-i aşa? Nu-l vedem în fiecare zi pe Bruce Willis lăfăindu-se în cadă ori deghizat într-un travestit (drag queen). Fiica lui l-a făcut şi mai faimos pe 15 iunie, când a publicat fotografiile din anii de distracţie ai tatălui ei. Acum în vârstă de 59 de ani, Bruce apare în prima poză cu o perucă portocalie şi creaţă pe cap, îmbrăcat într-o rochie înflorată la care a accesorizat, bineînţeles, nişte bijuterii cu perle. Ca să se amuze şi mai mult pe seama lui, fiica sa de 22 de ani a şi comentat: “Creatorul a 5 fiice”.

În a doua fotografie, actorul apare la bustul gol într-o cadă, unde poartă doar po pălărie, şosete şi pantofi. “Omul, Mitul, Legenda, Tăticul, Strigaţi tare pentru unicul şi inegalabilul BW”, a mai scris amuzată Scout.

Nu ştim cum a primit vestea tatăl ei, având în vedere că sunt fotografii destul de personale, însă în stilul lui caracteristic. Cu siguranţă se bucură că fiicele lui sunt puse pe şotii, ca şi el. Că tot vorbim despre copiii săi, soţia lui, Emma Heming, i-a adus pe lume, în mai, a doua fiică împreună. Un veritabil tată de fete!

FOTO Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările