News

FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

de admin

FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

Iunie pare să fie prielnic celor care vor să aibă o viaţă împreună până la adânci bătrâneţi. Iată 3 cupluri care au ajuns la altar de curând, fie în secret, fie împărtăşind vestea cu fanii lor, în locuri de basm!

Eve

Rapperiţa s-a măritat weekendul trecut chiar în Ibiza, Spania. Artista hip hop de 35 de ani a devenit soţia fondatorului britanic al raliului internaţional Gumball 3000, Maximillion Cooper. Cei doi şi-au spus jurămintele pe plaja Cala Jondal, sâmbătă. Vestea a fost dată de DJ-ul Steve Aoki, pe Twitter, după care cântăreaţa şi noul ei soţ au făcut anunţul public: “Suntem mai mult decât încântaţi că am celebrat nunta cu familia şi prietenii noştri şi că începem o viaţă nouă împreună.” Mariajul este primul pentru autoarea hitului “Who’s That Girl”, dar al doilea pentru Maximillion (4) – acesta a cerut-o de soţie de Crăciun, anul trecut. El are 4 copii din căsnicia anterioară.

Zachary Levi

Actorul din „Thor: The Dark World” şi din serialul-comedie “Chuck” este şi el un om însurat, de când s-a căsătorit în secret cu actriţa Missy Peregrym, tocmai în Maui, Hawaii. Ieri, Missy a dat sfoară-n ţară virtual, pe Twitter, unde a postat o fotografie cu ei doi, în hanorace cu Mrs şi Mr (Doamna şi Domnul). Actorii sunt un cuplu din 2004, dar nu au confirmat niciodată public relaţia.

Sebastian Roche

Pentru fanii serialului “Vampire Diaries”, actorul de origine franceză s-a însurat cu actriţa Alicia Hannah Kim într-un castel plin de istorie din Franţa. Au avut 50 de invitaţi la ceremonia intimă, la Chateau Les Bouzsses în Mercues, pe 31 mai.

FOTO People, Wenn, Graffiti, Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Super Bowl: costumele comice ale lui Katy Perry!

News

FOTO Super Bowl: costumele comice ale lui Katy Perry!

Aşa cum promitea şi starul muzical înainte de marele eveniment, costumele de scenă şi decorurile aferente interpretării sale la show-ul Super Bowl Halftime au emanat exotism, bună dispoziţie şi amuzament, trecând totuşi de la ţinutele vesele şi de zi la cele sclipitoare, de seară.

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

News

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

Care sunt primele destinaţii de vacanţă ale vedetelor? Poate că la noi e iarnă în toată regula, dar pentru ele, nu există astenii şi depresii de anotimp, pentru că-şi permit să ajungă în cele mai însorite locuri şi cele mai frumoase colţuri de rai, de la insule la oraşe opulente, luxuriante.

News

FOTO Copiii lui Steve Irwin: vezi cât de mult îi seamănă regretatului “Crocodile Hunter”!

La 8 ani de la moartea tragică a faimosului expert în viaţa australiană, ale cărui documentare din sălbăticie au fost savurate şi apreciate de oamenii din întreaga lume, cei doi copii ai lui dovedesc că moştenirea lui Steve Irwin rezistă cum nu se poate mai bine.

FOTO Schimbare drastică pentru Missy Elliott: vezi cât a slăbit artista!

News

FOTO Schimbare drastică pentru Missy Elliott: vezi cât a slăbit artista!

O ştim de când lumea pe cântăreaţa de hip hop de 43 de ani, celebră pentru vocea impecabilă şi hiturile sale, într-o lume în care bărbaţii reuşesc mai des decât femeile: rapul şi muzica străzilor. De asemenea, de cele mai multe ori am văzut-o plinuţă,

Gossip

Ciara anulează logodna la 3 luni de la naşterea copilului

Neaşteptat şi hotărât! Cântăreaţa de R&B ar fi anulat logodna cu rapperul Future, la doar 3 luni de când a născut un băiat, Future Zahir Wilburn, primul ei copil. Ciara şi iubitul ei, care mai are alţi 3 copii din relaţiile anterioare, s-ar fi despărţit din cauza infidelităţii.

Miranda Kerr, mărul discordiei între Orlando Bloom şi Justin Bieber: din nou, topless! 

News

Miranda Kerr, mărul discordiei între Orlando Bloom şi Justin Bieber: din nou, topless! 

Tocmai ce ieri aflam că fostul ei soţ s-a certat violent cu puştiulică Bieber, pe care a încercat să-l pocnească pentru replicile nesimţite la adresa modelului, că iat-o pe Miranda deja dezbrăcându-se.

VIDEO Justin Bieber către Orlando Bloom: “Care-i treaba, târfă?”

News

VIDEO Justin Bieber către Orlando Bloom: “Care-i treaba, târfă?”

A-ha! Deci a existat un sâmbure de adevăr în zvonul că Bieber a avut de-a face cu Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando! Ieri, un clip cu cei doi bărbaţi – deşi Bieber e încă un adolescent inconştient – certându-se violent

Starul din “Jurassic Park”, Jeff Goldblum, logodit la 61 de ani!

News

Starul din “Jurassic Park”, Jeff Goldblum, logodit la 61 de ani!

Mulţi şi-l aduc aminte din seria „Jurassic Park” a anilor ’90, dar şi din “Independence Day” sau “The Fly”. Însă viaţa lui personală este, acum, în centrul atenţiei, de când reputatul celibatar şi-a anunţat logodna

Gossip

Unde fac nunta Jennifer Aniston şi Justin Theroux?

De la ceremonie în Mexic, unde actriţa ţinea morţiş să se căsătorească, s-a trecut la o locaţie şi mai exotică pentru mult aşteptatul eveniment: Hawaii, unde vor participa doar 20 de invitaţi.