FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

17 iunie, 2014
1402968005 zachary levi missy article jpeg

Iunie pare să fie prielnic celor care vor să aibă o viaţă împreună până la adânci bătrâneţi. Iată 3 cupluri care au ajuns la altar de curând, fie în secret, fie împărtăşind vestea cu fanii lor, în locuri de basm!

Eve

Rapperiţa s-a măritat weekendul trecut chiar în Ibiza, Spania. Artista hip hop de 35 de ani a devenit soţia fondatorului britanic al raliului internaţional Gumball 3000, Maximillion Cooper. Cei doi şi-au spus jurămintele pe plaja Cala Jondal, sâmbătă. Vestea a fost dată de DJ-ul Steve Aoki, pe Twitter, după care cântăreaţa şi noul ei soţ au făcut anunţul public: “Suntem mai mult decât încântaţi că am celebrat nunta cu familia şi prietenii noştri şi că începem o viaţă nouă împreună.” Mariajul este primul pentru autoarea hitului “Who’s That Girl”, dar al doilea pentru Maximillion (4) – acesta a cerut-o de soţie de Crăciun, anul trecut. El are 4 copii din căsnicia anterioară.

Zachary Levi

Actorul din „Thor: The Dark World” şi din serialul-comedie “Chuck” este şi el un om însurat, de când s-a căsătorit în secret cu actriţa Missy Peregrym, tocmai în Maui, Hawaii. Ieri, Missy a dat sfoară-n ţară virtual, pe Twitter, unde a postat o fotografie cu ei doi, în hanorace cu Mrs şi Mr (Doamna şi Domnul). Actorii sunt un cuplu din 2004, dar nu au confirmat niciodată public relaţia.

image

Sebastian Roche

Pentru fanii serialului “Vampire Diaries”, actorul de origine franceză s-a însurat cu actriţa Alicia Hannah Kim într-un castel plin de istorie din Franţa. Au avut 50 de invitaţi la ceremonia intimă, la Chateau Les Bouzsses în Mercues, pe 31 mai.

image

FOTO People, Wenn, Graffiti, Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg