News

FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

de admin

FOTO Au devenit soţ şi soţie: cine cu cine s-a căsătorit?

Iunie pare să fie prielnic celor care vor să aibă o viaţă împreună până la adânci bătrâneţi. Iată 3 cupluri care au ajuns la altar de curând, fie în secret, fie împărtăşind vestea cu fanii lor, în locuri de basm!

Eve

Rapperiţa s-a măritat weekendul trecut chiar în Ibiza, Spania. Artista hip hop de 35 de ani a devenit soţia fondatorului britanic al raliului internaţional Gumball 3000, Maximillion Cooper. Cei doi şi-au spus jurămintele pe plaja Cala Jondal, sâmbătă. Vestea a fost dată de DJ-ul Steve Aoki, pe Twitter, după care cântăreaţa şi noul ei soţ au făcut anunţul public: “Suntem mai mult decât încântaţi că am celebrat nunta cu familia şi prietenii noştri şi că începem o viaţă nouă împreună.” Mariajul este primul pentru autoarea hitului “Who’s That Girl”, dar al doilea pentru Maximillion (4) – acesta a cerut-o de soţie de Crăciun, anul trecut. El are 4 copii din căsnicia anterioară.

Zachary Levi

Actorul din „Thor: The Dark World” şi din serialul-comedie “Chuck” este şi el un om însurat, de când s-a căsătorit în secret cu actriţa Missy Peregrym, tocmai în Maui, Hawaii. Ieri, Missy a dat sfoară-n ţară virtual, pe Twitter, unde a postat o fotografie cu ei doi, în hanorace cu Mrs şi Mr (Doamna şi Domnul). Actorii sunt un cuplu din 2004, dar nu au confirmat niciodată public relaţia.

Sebastian Roche

Pentru fanii serialului “Vampire Diaries”, actorul de origine franceză s-a însurat cu actriţa Alicia Hannah Kim într-un castel plin de istorie din Franţa. Au avut 50 de invitaţi la ceremonia intimă, la Chateau Les Bouzsses în Mercues, pe 31 mai.

FOTO People, Wenn, Graffiti, Twitter

Modifică Setările