Gossip

Ryan Gosling, deja tătic?

de admin

Ryan Gosling, deja tătic?

"De Ziua Tatălui (n.r. 15 iunie), am decis să vă spun cum am devenit tată. Acest micuţ avea doar 9 luni când am devenit tăticul său” – aşa îşi începea actorul mesajul pe Facebook. Sau, mai bine zis, cineva care pretindea că este Ryan Gosling.

Aproape un million de utilizatori ai reţelei de socializare au căzut victime farsei virtuale care susţineacă frumosul actor ar fi adoptat un bebeluş şi că a devenit astfel tată, conform mesajului de pe pagina sa “oficială”. În plus, şi fotografia cu el ţinând în braţe un copilaş a dat de bănuit… şi a primit în jur d e 926.000 de aprecieri!

“Micuţul avea doar 9 luni când am devenit tatăl lui. Mama sa şi cu mine am fost foarte buni prieteni înainte să moară de cancer. I-am promis că voi avea grijă de micuţ. Aşa că am decis să fac un pas şi să fac asta. Mi-a adus multă bucurie, e tot ce am mai scump pe lume”, scrie în mesajul postat de un fals Ryan Gosling.

Desigur, el continuă cu povestea inventată:

“La un an după ce l-am adoptat, tatăl lui biologic l-a vrut. Desigur, am luptat, dar el a câştigat. Acel an în care am fost tată m-a învăţat cum să iubesc necondiţionat (…)”.

Scopul?

Se pare că la finalul mesajui exista şi un link care trimitea spre o pagină în care oamenii puteau cumpăra tricouri cu actorul. Au existat 21000 de comentarii, iar fanii care au crezut poanta au fost în delir de fericire.

Totuşi, adevăratul Ryan e bine-mersi, alături de Eva Mendes, deşi au fost multe speculaţii cum că s-ar fi despărţit, dat fiind că nu au mai fost văzuţi împreună în public.

FOTO Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

Gossip

FOTO Jake Gyllenhaal s-a cuplat cu Rachel McAdams?

El a păstrat dintotdeauna o undă de mister, vizavi de viaţa personală, iar despre ea, mulţi au zis că a fost perechea potrivită pentru Ryan Gosling. Dar iată că acum, colaborarea celor doi actori în filmul “Southpaw” i-ar fi adus mai aproape unul de celălalt, după ”o serie de cine romantice”.

FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

News

FOTO Ce nu ştiai despre Ryan Gosling: viaţa lui, în cifre

Vorbim despre unul dintre cei mai apreciaţi şi mai doriţi actori de soi ai Hollywoodului: Ryan Gosling cel cu ochii albaştri şi păr blond şi cu un trup ce face ca toate fetele care-i urmăresc filmele să suspine. Şi unde mai pui talentul muzical, pe care-l exersează cu trupa sa, Dead Man's Bones... doar că în ultima vreme nu am mai auzit nimic despre el. Stă în umbra speculaţiilor că s-ar fi despărţit de Eva Mendez, însă până aflăm sigur ce s-a întâmplat, să aruncăm o privire