Gossip

Ryan Gosling, deja tătic?

de admin

Ryan Gosling, deja tătic?

"De Ziua Tatălui (n.r. 15 iunie), am decis să vă spun cum am devenit tată. Acest micuţ avea doar 9 luni când am devenit tăticul său” – aşa îşi începea actorul mesajul pe Facebook. Sau, mai bine zis, cineva care pretindea că este Ryan Gosling.

Aproape un million de utilizatori ai reţelei de socializare au căzut victime farsei virtuale care susţineacă frumosul actor ar fi adoptat un bebeluş şi că a devenit astfel tată, conform mesajului de pe pagina sa “oficială”. În plus, şi fotografia cu el ţinând în braţe un copilaş a dat de bănuit… şi a primit în jur d e 926.000 de aprecieri!

“Micuţul avea doar 9 luni când am devenit tatăl lui. Mama sa şi cu mine am fost foarte buni prieteni înainte să moară de cancer. I-am promis că voi avea grijă de micuţ. Aşa că am decis să fac un pas şi să fac asta. Mi-a adus multă bucurie, e tot ce am mai scump pe lume”, scrie în mesajul postat de un fals Ryan Gosling.

Desigur, el continuă cu povestea inventată:

“La un an după ce l-am adoptat, tatăl lui biologic l-a vrut. Desigur, am luptat, dar el a câştigat. Acel an în care am fost tată m-a învăţat cum să iubesc necondiţionat (…)”.

Scopul?

Se pare că la finalul mesajui exista şi un link care trimitea spre o pagină în care oamenii puteau cumpăra tricouri cu actorul. Au existat 21000 de comentarii, iar fanii care au crezut poanta au fost în delir de fericire.

Totuşi, adevăratul Ryan e bine-mersi, alături de Eva Mendes, deşi au fost multe speculaţii cum că s-ar fi despărţit, dat fiind că nu au mai fost văzuţi împreună în public.

FOTO Facebook

Modifică Setările