News

Ce repede a crescut mezinul lui Marius Urzică!

Ce repede a crescut mezinul lui Marius Urzică!

Parcă mai ieri băieţelul cel mic al gimnastului mergea de-a buşilea şi abia îngăima două vorbe. Acum, Marius Alexandru are trei ani şi este un copil foarte vesel şi activ, unde mai pui că seamănă tot mai mult cu tatăl lui. Când l-am cunoscut prima oară pe Marius Alexandru, în casa părinţilor săi, foştii gimnaşti Marius Urzică şi Simona Georgescu, era doar un pui de om de un an, cuminte şi tot numai un zâmbet.

Citeşte şi:

Marius şi Simona Urzică – "Poate o să avem o fetiţă data viitoare"

Acum, la doi ani de la acea frumoasă întâlnire, mezinul lui Urzică pare să-i calce pe urme, experimentând toate toboganele de la locul de joacă, cu o vivacitate extraordinară.

Tatăl său, retras din activitatea competiţională în 2005 şi devenit antrenor al echipei naţionale masculine, mai are un băiat dintr-o căsătorie precedentă, pe Andrei (14). Ultimele veşti despre el spun că ar fi primit o ofertă de nerefuzat în Arabia Saudită, cu condiţii şi salariu net superioare celor din România.

Foto: pagina personală, OK! România

Comentarii

Articole asemănătoare

Lionel Messi va fi tată pentru a doua oară

News

Lionel Messi va fi tată pentru a doua oară

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona se pregăteşte să-şi strângă în braţe cel de-al doilea născut, posibil tot un băieţel. Vestea că soţia sa, Antonella Roccuzzo, e însărcinată a fost dată via Facebook.

FOTO Garderoba i-a jucat feste Mihaelei Rădulescu

News

FOTO Garderoba i-a jucat feste Mihaelei Rădulescu

Cine a fost atent la cea de-a doua ediţie a show-ului „Românii au talent” au putut-o vedea din nou pe jurată în acţiune, dar momentul dansului spaniol a lăsat-o cu vedere… la sutien.

FOTO Transformările lui Mihai Trăistariu

Gossip

FOTO Transformările lui Mihai Trăistariu

De când a început nebunia cu implantul de păr, cântăreţul constănţean monitorizează fiece modificare a podoabei capilare. Şi, după ce a bifat transformarea la nivelul scalpului, a trecut şi la remodelarea corporală.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Principele Nicolae, la Raliul Aerian al României

News

Principele Nicolae, la Raliul Aerian al României

Vineri, 14 iunie 2013, Principele Nicolae a reprezentat Casa Regală la Raliul Aerian al României, organizat la Aerodromul din Băneşti de Iacării Acrobaţi şi de Aeroclubul României.

Interviu

Andreea Mantea & Ştefan Stan: "Fiecare întâlnire a noastră este wow"

E cea mai nouă poveste de dragoste din peisajul monden autohton, una pecetluită sub Poarta Sărutului. Căci, în timp ce o Andreea şi un Ştefan ai showbiz-ului românesc îşi anunţau despărţirea, Andreea Mantea şi Ştefan Stan dezvă­luiau că se iubesc.