News

Atac la Rita Mureşan

Invitată în emisiunea „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, Iulia Albu a avut unele comentarii usturătoare la adresa Ritei Mureşan, care tocmai şi-a lansat colecţia „Lashez Angels“ şi care a revenit la silueta de odinioară.

„A mâncat pufuleţi? Bine că are simţul realităţii. A coborât îngerul din ceruri şi i-a comunicat corpului să slăbească. Cei care mănâncă mult ajung supraponderali. Sunt şi femei aşa care arată bine şi eu nu le-aş vedea altfel. Kim K. a reuşit să se impună aşa cum e. În cazul de faţă, nu e relevantă pe niciun plan“, a spus Iulia Albu la „Draga mea prietenă“.

„A terminat un liceu pedagogic, în ce univers e ea designer? Nu are legătură cu domeniul. Rita este doamna care a terminat liceul pedagogic. Pentru ce branduri internaţionale a creat?“, s-a dezlănţuit semnatara rubricii „Poliţia modei“ de la „Wowbiz“.

„Ea spune că a slăbit prin puterea minţii, dar poate şi-a făcut operaţii. Nu ştiu dacă şi-a facut. Persoanele care apar la TV, mai ales ea, care promovează terapia cu îngeri, e super calificată, e să mai. Cele care spun că slăbesc cu ajutorul pastilelor sau cum spune Rita, mint. Slăbeşti făcând foamea şi sport. Eu am avut 20 de kg în plus şi apoi am slăbit. Eu nu sunt ca Dana Rogoz, să spun că am luat 2 kg şi apoi să mă cântăresc să spun că au fost 500 de grame. Elena Gheorghe a luat greutatea normală la sarcină, dar nu defilează cu asta. Multe femei reţin apă în cazul acesta. Andreea Raicu a picat un test cu cântarul, a spus că are o anumită greutate şi când a fost cântărită, avea 10 kg peste. Nu ştiu la ce conteaza ce greutate ai. Nu trebuie să arăţi rău“, a concluzionat Iulia Albu.

În replică, Rita a scris pe Facebook fanilor săi: „Vă mulţumesc pentru mesajele referitoare la Iulia Albu. Eu vă rog să o lăsaţi şi pe ea să trăiască, are şi ea rolul ei sub soare, e minunată aşa cum e! În plus trebuie «să mănânce şi gura ei». Asta e job-ul ei. Dacă o să înţelegeţi asta, nu o să mai fiţi atât de vehemenţi la adresa ei. Eu nu mă simt lezată şi nici «luată peste picior» în niciun fel de această fiinţă. E liberă să spună şi să creadă ce vrea! Câinii latră, caravana trece... Să ne concentram pe lucruri frumoase, zic!“.

Foto: Wowbiz.ro

Modifică Setările