News

FOTO Ce cucerire a mai făcut "caracatiţa" Kardashian?

de admin

Faimosul clan pare să aibă un plan bine stabilit de cucerire a lumii modei, care să le upgradeze imaginea de la cea de gaşcă din reality show-uri. Şi iată ce succes a mai bifat familia, după celebra copertă "Vogue"...

Se vede treaba că nu degeaba Ricardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy, a fost unul dintre invitaţii de onoare de la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West, fiind ţinut în braţe, legănat şi mângâiat de toate Kardashienele. Ba chiar Ricardo a fost şi cel care a creat rochia de mireasă a lui Kim. Ei, şi iată că rezultatele se văd deja. Matroana familiei, Kris Jenner, a anunţat cât se poate de mândră pe contul ei de Instagram că fiica sa, Kendall Jenner, a obţinut un fabulos contract chiar cu casa Givenchy. E vorba de prima ei campanie publicitară în fashion, Kendall devenind imaginea Givenchy alături de alte câteva manechine.

Mama Jenner şi-a însoţit postarea şi cu o poză grăitoare din shootingul special pentru campanie (foto sus: Kendall este prima de la stânga la dreapta). Kendall nu doar cochetează cu moda - ea se vrea un manechin în toată regula, care a defilat, printre altele, pentru Chanel şi Marc Jacobs. Iar acest nou succes nu e doar al ei, ci al întregii familii, care îşi doreşte acum, mai mult decât orice, să-şi lustruiască imaginea, după atâtea critici legate de reality show-ul lor şi de faptul că "motorul" celebrităţii lor, Kim Kardashian, este o femeie celebră... doar pentru că e celebră şi nu face nimic altceva!

Foto: WENN, Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările