News

Fiul cel mare al actorului Jude Law, model profesionist

Rafferty Law, fiul în vârstă de 17 ani al actorului britanic din timpul căsătoriei cu Sadie Frost, a debutat ca model profesionist cu ocazia unei prezentări de modă ce a fost organizată duminică la Londra.

Rafferty a urcat pe podium şi a prezentat un articol vestimentar din cea mai recentă colecţie masculină a casei DKNY, duminică, în prima zi a evenimentului "London Collections: Men".

Jude Law, care la rândul său este imaginea oficială a brandului Dior Homme Sport, a asistat la acest show de modă, de la care a absentat însă mama tânărului model, actriţa Sadie Frost.

Vezi aici mai multe fotografii

Aceasta nu este însă prima incursiune în universul modei pentru Rafferty, care a apărut deja într-o reclamă video pentru brandul Tiger of Sweden în 2013 şi a pozat într-un pictorial alături de Pixie Geldof în ediţia britanică a revistei „Vogue“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Mădălina Ghenea, din nou în România

News

FOTO Mădălina Ghenea, din nou în România

În cadrul a două interviuri pentru Antena 1 şi Antena 3, tânăra actriţa şi-a promovat filmul, „Dom Hemingway“, care va avea avanpremiera azi în România, şi a făcut faţă cu brio întrebărilor despre viaţa personală.

News

Fiul lui Jude Law a debutat în actorie

La 9 ani, Rudy Law şi-a demonstrat talentul actoricesc într-un rol din scurtmetrajul experimental "Dotty", regizat de cineastul britanic avangardist Ben Charles Edwards.