News

Jessica Simpson şi Eric Johnson au stabilit nunta!

de admin

Jessica Simpson şi Eric Johnson au stabilit nunta!

Iată, aşteptarea a luat sfârşit! După ani de zile în care au tot amânat nunta, mai ales pe motivul că Jessica rămânea însărcinată şi se îngrăşa teribil – cei doi au 2 copii – se pare că vedeta de 33 de ani şi logodnicul ei au stabilit ceremonia pe 4 iulie.

Şi nu oriunde, ci într-o locaţie superbă pe care au închiriat-o deja: Bacara Resort & SPA în Santa Barbara, pe malul mării, conform surselor UsWeekly. Jessica şi Eric (34) vor da şi o petrecere barbecue pentru invitaţii lor, cu o seară înainte de petrecerea nunţii lor mult aşteptate, în primul weekend din iulie. “Jess tot rămâne indecisă cu locaţia”, spune una din sursele tabloidului, însă având în vedere că mai sunt doar două săptămâni, ne îndoim că se mai răzgândeşte. Tocmai din 2012 visa să se căsătorească cu Eric la San Ysidro Ranch, aproape de Montecito, dar ulterior, a dorit şi Italia să fie locul ales pentru marele moment. De asemenea, se pare că şi lista invitaţilor a fost deja finalizată.

Jess a mai fost căsătorită din 2002 până în 2006, cu Nick Lachey. Cu Eric, logodnicul ei actual, cu care are o relaţie din 2010, are doi copii, o fetiţă: Maxwell Drew Johnson (2 ani) şi micuţul Ace Knute Johnson (1 an).

FOTO Instagram

Modifică Setările