News

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

de admin

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

Proaspăt eliberată de relaţia amoroasă de doi ani şi jumătate cu mult mai tânărul Casper – cântăreaţa de 44 de ani şi-a regăsit zâmbetul săptămâna aceasta, divorţul oficial de soţul ei timp de 10 ani, fiind pronunţat în sfârşit, după 3 ani de la separare.

Iunie a fost o lună de rămas bun pentru Jen. Abia ce-au trecut două săptămâni de când s-ar fi despărţit de dansatorul Casper cel de 26 de ani pentru infidelităţile acestuia cu doi transsexuali, că a mai urmat o despărţire oficială de tatăl copiilor ei – gemenii Max şi Emme (6 ani) – după cum arată actele sustrase de E! News, elbierate de un judecător al Curţii Supreme din Los Angeles. “Despărţirea s-a finalizat cu totul din martie, dar abia acum decizia judecătorească a intrat în sistem”, ne spun sursele E! News.

Vestea despărţirii dintre J.Lo şi Marc Anthony a apărut în 2011, după 7 ani de căsnicie, printr-o declaraţie comună a celor două vedete: “A fost o decizie foarte dificilă, dar am ajuns la o concluzie amiabilă din toate punctele de vedere”. De atunci şi până azi, amândoi au păstrat o relaţie amicală. Divorţul a fost intentat oficial de cântăreţul latin pe 9 aprilie 2012, cerând custodia legală şi fizică comună a gemenilor lor. Jennifer, care a mai fost căsătorită de 2 ori, a procedat la fel când a răspuns cererii fostului ei soţ, în decembrie 2013.

În ceea ce priveşte acest aspect al custodiei, se pare că artistului de 45 de ani i se permit 7 zile pe lună cu copiii, cât şi vizite de sărbători şi în timpul vacanţelor şcolare. Jen îi permite şi să ia bonele copiilor cu el, în aceste perioade.

FOTO Dailymail.co.uk,

Modifică Setările