News

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

de admin

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

Proaspăt eliberată de relaţia amoroasă de doi ani şi jumătate cu mult mai tânărul Casper – cântăreaţa de 44 de ani şi-a regăsit zâmbetul săptămâna aceasta, divorţul oficial de soţul ei timp de 10 ani, fiind pronunţat în sfârşit, după 3 ani de la separare.

Iunie a fost o lună de rămas bun pentru Jen. Abia ce-au trecut două săptămâni de când s-ar fi despărţit de dansatorul Casper cel de 26 de ani pentru infidelităţile acestuia cu doi transsexuali, că a mai urmat o despărţire oficială de tatăl copiilor ei – gemenii Max şi Emme (6 ani) – după cum arată actele sustrase de E! News, elbierate de un judecător al Curţii Supreme din Los Angeles. “Despărţirea s-a finalizat cu totul din martie, dar abia acum decizia judecătorească a intrat în sistem”, ne spun sursele E! News.

Vestea despărţirii dintre J.Lo şi Marc Anthony a apărut în 2011, după 7 ani de căsnicie, printr-o declaraţie comună a celor două vedete: “A fost o decizie foarte dificilă, dar am ajuns la o concluzie amiabilă din toate punctele de vedere”. De atunci şi până azi, amândoi au păstrat o relaţie amicală. Divorţul a fost intentat oficial de cântăreţul latin pe 9 aprilie 2012, cerând custodia legală şi fizică comună a gemenilor lor. Jennifer, care a mai fost căsătorită de 2 ori, a procedat la fel când a răspuns cererii fostului ei soţ, în decembrie 2013.

În ceea ce priveşte acest aspect al custodiei, se pare că artistului de 45 de ani i se permit 7 zile pe lună cu copiii, cât şi vizite de sărbători şi în timpul vacanţelor şcolare. Jen îi permite şi să ia bonele copiilor cu el, în aceste perioade.

FOTO Dailymail.co.uk,