News

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

de admin

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

Proaspăt eliberată de relaţia amoroasă de doi ani şi jumătate cu mult mai tânărul Casper – cântăreaţa de 44 de ani şi-a regăsit zâmbetul săptămâna aceasta, divorţul oficial de soţul ei timp de 10 ani, fiind pronunţat în sfârşit, după 3 ani de la separare.

Iunie a fost o lună de rămas bun pentru Jen. Abia ce-au trecut două săptămâni de când s-ar fi despărţit de dansatorul Casper cel de 26 de ani pentru infidelităţile acestuia cu doi transsexuali, că a mai urmat o despărţire oficială de tatăl copiilor ei – gemenii Max şi Emme (6 ani) – după cum arată actele sustrase de E! News, elbierate de un judecător al Curţii Supreme din Los Angeles. “Despărţirea s-a finalizat cu totul din martie, dar abia acum decizia judecătorească a intrat în sistem”, ne spun sursele E! News.

Vestea despărţirii dintre J.Lo şi Marc Anthony a apărut în 2011, după 7 ani de căsnicie, printr-o declaraţie comună a celor două vedete: “A fost o decizie foarte dificilă, dar am ajuns la o concluzie amiabilă din toate punctele de vedere”. De atunci şi până azi, amândoi au păstrat o relaţie amicală. Divorţul a fost intentat oficial de cântăreţul latin pe 9 aprilie 2012, cerând custodia legală şi fizică comună a gemenilor lor. Jennifer, care a mai fost căsătorită de 2 ori, a procedat la fel când a răspuns cererii fostului ei soţ, în decembrie 2013.

În ceea ce priveşte acest aspect al custodiei, se pare că artistului de 45 de ani i se permit 7 zile pe lună cu copiii, cât şi vizite de sărbători şi în timpul vacanţelor şcolare. Jen îi permite şi să ia bonele copiilor cu el, în aceste perioade.

FOTO Dailymail.co.uk,

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Marc Anthony s-a însurat: află detaliile!

Fostul soţ al cântăreţei Jennifer Lopez a trecut la fapte şi-a ajuns iarăşi un bărbat însurat. Familist convins, artistul de 46 de ani s-a însurat cu superba lui iubită, modelul venezuelan de 26 de ani, Shannon de Lima.


De ce continuă să se întâlnească J.Lo cu Casper Smart?

Gossip

De ce continuă să se întâlnească J.Lo cu Casper Smart?

După ce au fost fotografiaţi împreună luni, presa a luat foc, titrând că J. Lo este pe cale să se împace cu Casper Smart. Sau chiar că s-a împăcat. Care este, însă, adevărul despre relaţia celor doi?

Gossip

Se împacă Jennifer Lopez cu Casper Smart?

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile pe care o conducea el

News

Jennifer Lopez a recunoscut că s-a despărţit de Casper Smart

După ce a ieşit la iveală că a divorţat oficial de Marc Anthony, după 3 ani de separare, şi în umbra scandalului în care dansatorul cu care a avut o relaţie doi ani şi jumătate, Casper Smart, artista de 44 de ani a admis

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Gossip

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Un nou scandal zguduie cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic.

Fashion

FOTO Vedete la decernarea premiilor Billboard

Lux şi eleganţă – pe aceste atribute au mizat starurile care au apărut pe covorul roşu la vestitele premii Billboard, în cadrul galei din 18 mai, din Las Vegas. Rochii spectaculoase, fine sau din contră, provocatoare, au defilat în faţa fotografilor şi-a fanilor aflaţi la MGM Grand Garden Arena.

News

Marc Anthony s-a despărţit de iubita sa de 22 de ani

Gurile rele ar spune că motivul despărţirii faimosului cântăreţ latino de tânăra Chloe Green ar fi evidenta diferenţă de vârstă de 23 de ani dintre ei, însă relaţia de un an de zile s-a terminat, după cum spun apropiaţii lor