TV

Ce urmează pentru cei trei Masterchefi de la Pro TV?

Toată lumea s-a întrebat dacă chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor rămâne în bucătăriile lor sau dacă-şi vor continua carierele în televiziune. Iată ce vor face după plecarea din Pro TV.

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, care şi-au anunţat plecarea de la PRO TV, vor juriza la Antena 1, din toamnă, show-ul culinar „Hell’s Kitchen“, creat de celebrul Gordon Ramsay, a cărui licenţă a fost achiziţionată de postul din Băneasa.

Iată ce spun cei trei despre viitoarea emisiune:

„Tot ceea ce aţi văzut până acum a fost floare la ureche. În această toamnă vom dezlănţui Infernul Bucătarilor şi asta pentru ca un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutam noi acum“, a declarat Chef Sorin Bontea, conform reportervirtual.ro, citat de realitatea.net.

„Dacă până acum aveaţi impresia că suntem duri, staţi să vedeţi ce urmează de acum încolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joacă, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă. Este un câmp de luptă, unde cel mai bun şi cel mai puternic câştigă“, spune Chef Cătălin Scărlătescu.

„«Hell’s Kitchen» înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate, urmărind acest show. James Joyce spunea în «Ulise»: «Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!». Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor“, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Foto: Facebook

Modifică Setările