News

Shakira nu se grăbeşte să ajungă la altar

După o relaţie de trei ani cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, artista columbiană declarat recent într-un interviu că nu se grăbeşte cu căsătoria: „Eu şi Piqué avem deja ce este esenţial“.

Deşi Shakira are o relaţie cu Gerard Piqué din 2011, iar în 2013 a născut primul copil al cuplului, pe nume Milan, cântăreaţa crede că o nuntă nu va schimba legătura profundă pe care o are cu partenerul de viaţă.

În interviul acordat revistei „Glam Belleza Latina“, cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a spus: „Deja avem ceea ce este esenţial. Avem o legătură între noi, o iubire unul faţă de celălalt şi un copil. Cred că aceste aspecte ale relaţiei noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba“.

Cu toate acestea, Shakira a adăugat că Gerard Piqué este alesul, în cazul în care va decide să meargă la altar.

„Dacă o să mă să căsătoresc vreodată, el este alesul“, a spus cântăreaţa de origine columbiană

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Adela Popescu povesteşte cum s-a cuplat cu Radu Vâlcan

În preajma mult aşteptatei căsătorii a celor doi, care va avea loc vara aceasta, vedeta rememorează momentele de început ale relaţiei lor şi cum a fost primul lor sărut.

News

Bianca Ioniţă s-a logodit

De Revelion, prezentatoarea ştirilor Kanal D a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Daniel, cu care are o relaţie de trei ani încoace. Potrivit apropiaţilor, nunta va avea loc, cel mai probabil, anul acesta. Vezi cine le vor fi naşi.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Cum a primit Petre Roman vestea că Oana e însărcinată 

News

Cum a primit Petre Roman vestea că Oana e însărcinată 

Ieri, Oana Roman a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruţă că aşteaptă un copil. Iată cum a reacţionat tatăl ei la aflarea veştii că va deveni bunic.

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

News

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

După trei ani de relaţie cu Iulia, artistul a hotărât că a venit vremea să facă pasul cel mare. Aşa că ieri a cerut-o de soţie pe cea alături de care speră că va trăi până la adânci bătrâneţi.

News

Cum arată Shakira la trei luni după ce a născut?

Artista columbiană nu se confruntă cu probleme de greutate, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor mămici celebre. Ea a reuşit să scape de câteva kilograme bune, la puţin timp după ce l-a adus pe lume pe micuţul Milan.