News

Familia Trump are un nou membru!

de admin

Familia celebrului magnat Donald Trump s-a extins. Mare bucurie în clanul acestuia, anunţată pe Twitter. Fiul lui, Donald Trump Jr., şi soţia acestuia, Vanessa, l-au făcut bunic pentru a câta oară?

"E o fetiţă! Doamna Vanessa Trump şi cu mine suntem nerăbdători să aducem acasă minunea noastră", a scris Trump Jr. pe pagina lui de Twitter, anunţând astfel în urmă cu 13 ore venirea pe lumea a celui de-al cincilea lor copil. O oră mai târziu, emoţionatul tătic a continuat simpatica relatare, dezvăluind cu această ocazie şi numele ales pentru micuţă: "Chloe Sophia doarme acum pe burta mea, după o după-amiază agitată, în care şi-a cunoscut sora şi fraţii."

Astfel, Trump Jr. mai are împreună cu Vanessa o fiică pe nume Kai Madison, în vârstă de 7 anişori, şi trei fii: Donald John III, de 5 ani, Tristan Milos, de doi ani şi jumătate, şi Spencer Frederick, de un an şi jumătate (foto jos). Fericitul tătic, care este vicepreşedintele însărcinat cu dezvoltarea şi achiziţiile al Organizaţiei Trump, s-a căsătorit cu Vanessa, de profesie model, în 2006.

Donald cel mare a fost făcut astfel bunic pentru a şaptea oară - el mai având doi nepoţi din partea frumoasei sale fiice, Ivanka - pe Arabella, de 2 ani, şi Joseph, de 8 luni. Interesant de văzut dacă Ivanka îi va călca pe urme fratelui său şi va mai face un copil... Că doar imperiul bunicului e destul de vast pentru toţi!

Foto: WENN

Modifică Setările