News

Familia Trump are un nou membru!

de admin

Familia celebrului magnat Donald Trump s-a extins. Mare bucurie în clanul acestuia, anunţată pe Twitter. Fiul lui, Donald Trump Jr., şi soţia acestuia, Vanessa, l-au făcut bunic pentru a câta oară?

"E o fetiţă! Doamna Vanessa Trump şi cu mine suntem nerăbdători să aducem acasă minunea noastră", a scris Trump Jr. pe pagina lui de Twitter, anunţând astfel în urmă cu 13 ore venirea pe lumea a celui de-al cincilea lor copil. O oră mai târziu, emoţionatul tătic a continuat simpatica relatare, dezvăluind cu această ocazie şi numele ales pentru micuţă: "Chloe Sophia doarme acum pe burta mea, după o după-amiază agitată, în care şi-a cunoscut sora şi fraţii."

Astfel, Trump Jr. mai are împreună cu Vanessa o fiică pe nume Kai Madison, în vârstă de 7 anişori, şi trei fii: Donald John III, de 5 ani, Tristan Milos, de doi ani şi jumătate, şi Spencer Frederick, de un an şi jumătate (foto jos). Fericitul tătic, care este vicepreşedintele însărcinat cu dezvoltarea şi achiziţiile al Organizaţiei Trump, s-a căsătorit cu Vanessa, de profesie model, în 2006.

Donald cel mare a fost făcut astfel bunic pentru a şaptea oară - el mai având doi nepoţi din partea frumoasei sale fiice, Ivanka - pe Arabella, de 2 ani, şi Joseph, de 8 luni. Interesant de văzut dacă Ivanka îi va călca pe urme fratelui său şi va mai face un copil... Că doar imperiul bunicului e destul de vast pentru toţi!

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Cu cine îşi doreşte Channing Tatum o noapte în trei?

News

Cu cine îşi doreşte Channing Tatum o noapte în trei?

Deşi este căsătorit cu Jenna Dewan, actorul nu se sfieşte să facă astfel de declaraţii despre fanteziile lui erotice. Iată ce a spus ieri, în New York, la emisiunea radiofonică a lui Howard Stern...

FOTO Cum s-a distrat Catalin Botezatu într-o vacanţă de lux în Orientul Mijlociu!

News

FOTO Cum s-a distrat Catalin Botezatu într-o vacanţă de lux în Orientul Mijlociu!

De la distracţia cosmopolită în agitatul şi modernul Dubai la liniştea şi plajele nesfârşite ale Omanului, sultanatul unde a experimentat o sumedenie de tradiţii, Bote a petrecut o vacanţă de cinci stele de neuitat

News

Cele mai mari eşecuri de box office din istorie

Actori faimoşi, regizori asemenea, cele mai mari case de producţie, bugete astronomice şi promovare agresivă. Pare reţeta de succes, dar în aceste cazuri n-a funcţionat. Iar pierderile au fost ursturătoare!

FOTO Armani: 40 de ani în modă, aniversaţi cu multe vedete!

News

FOTO Armani: 40 de ani în modă, aniversaţi cu multe vedete!

Giorgio Armani şi-a sărbătorit ieri, la Milano, cei 40 de ani de când a intrat în lumea modei, printr-o petrecere de la care n-au lipsit apropiaţii şi numeroasele staruri care, de-a lungul timpului, i-au purtat creaţiile, dar i-au fost şi prieteni

FOTO La o lună de la divorţ, Ronan Keating s-a logodit!

News

FOTO La o lună de la divorţ, Ronan Keating s-a logodit!

După ce a înşelat-o pe soţia sa cu o dansatoare din trupa lui, creând un uriaş scandal mediatic, fostul lider al trupei Boyzone şi-a refăcut viaţa, cerându-şi iubita în căsătorie într-o vacanţă în Thailanda

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

News

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

Sean Stewart, fiul de 34 de ani al celebrului rocker a fost arestat pe aeroportul din Miami, tocmai când se pregătea să plece spre un eveniment caritabil desfăşurat în Haiti. Iar motivul e unul cât se poate de surprinzător!

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

News

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

Faimosul star din "Mission: Impossible" a reuşit imposibilul: să ţină secretă o reşedinţă de pe dealurile Hollywoodului, având ca adresă oficială o a doua proprietate, aflată în Beverly Hills. Ziariştii de la "Variety" şi "LA Times" l-au descoperit, însă!