FOTO Interviu Andreea Fried: vezi cum arată vedeta Prima TV, în luna a 8-a de sarcină

19 iunie, 2014
dsc 1662 jpeg

Pentru Andreea, ultima jumătate de an a fost una a schimbărilor: aşteaptă primul ei copil cu Răzvan Enache şi, din martie, prezintă, de luni până joi, Ştirile Prima TV. Iată detalii din viaţa cuplului şi o şedinţă foto superbă cu vedeta însărcinată

Naturală, exuberantă şi relaxată, purtându-şi sarcina cu încredere, vedeta noastră de 31 de ani are o stare de bine firească, la care a contribuit atât fericirea de-a aştepta primul ei copil, cum şi-a dorit mult timp, cât şi experienţa în faţa camerelor de filmat. A durat trei ore până am reuşit să vorbim, timp în care a pozat neobosită pentru şedinţa noastră foto, dar şi pentru colegii ei! Prin urmare, o dimineaţă agitată – însă nimic căruia să nu-i facă faţă. Iar sarcina o face să radieze constant. Dar, curioşi cum se simte ca viitoare mamă de băiat, dar şi dacă va deveni viitoarea soţie a omului de afaceri Răzvan Enache, ne-am aşezat confortabil la o conversaţie. Ca-ntre fete.

Îmi place că eşti foarte relaxată. În câte luni eşti însărcinată?

Andreea Fried Mulţumesc. În luna a opta!

Spuneai că e ceva ce v-aţi dorit mult amândoi, dar când v-aţi spus că acum e momentul?

Da, nu ştiu, a venit! Am zis: „Da, vreau să facem un copil“ şi aşa s-a întâmplat. Aşa a fost să fie. Bine, doar ideea a fost premeditată.

image

Cum a reacţionat Răzvan când i-ai spus?

A fost foarte fericit, a aşteptat să se întâmple, nu ştiam când, şi când s-a întâmplat, normal, nici nu ştiam cum să reacţionez! Vrei să zâmbeşti, îţi dau lacrimile! Am aflat că sunt însărcinată în 22 noiembrie – exact de ziua nepoţelului meu – eram la Cluj cu toată familia. Şi am zis: „Hai să facem un test“. Bine, nu ştia nimeni. A ieşit pozitiv şi mă întrebam: „Oare aşa e? Chiar am rămas însărcinată?“. Am făcut şi-al doilea test şi a ieşit pozitiv-pozitiv! (râde). A doua zi le-am spus şi părinţilor şi mamei lui Răzvan.

Dar familia ta, prietenii?

Bunicile deja s-au anunţat între ele! Sper că se vor împăca bine. Mama lui Răzvan e deja aici, în Bucureşti, şi mama va veni, cu siguranţă! În 23 iulie am programată naşterea, dacă totul decurge normal.

image

Ai ales cezariana. Ai emoţii sau vrei să te întorci cât mai repede la pupitru?

Mai mult din cauză că mi-a fost frică şi că vreau să fie totul în regulă. Nu vreau să ne chinuim. Asta cu întorsul la serviciu e relativă, pentru că vreau să văd prima dată cum se simte bebeluşul, cum mă simt eu. Îţi dai seama că vreau să mă întorc la serviciu cât mai repede, dar e mai important cum ne simţim şi cum o să se deruleze lucrurile.

Tot anul acesta, ai devenit prezentatoarea principală a Ştirilor Prima TV. Cum te-ai împăcat cu ambele schimbări – în viaţa personală şi profesională?

Nu e chiar o schimbare. Sunt tot acolo unde eram şi până acum, doar că acum am şi copilul, e ceva nou, dar e cumva, nu ştiu, parcă e dintotdeauna. Într-adevăr, sunt două schimbări majore, dar foarte normale. Pentru mine, sarcina nu a fost o corvoadă, nu a fost nimic complicat, ştii că toată lumea zice: am avut probleme, am avut greţuri… eu n-am avut nici pofte. Ce-i drept, am luat în greutate.

image

Nu se vede, cât ai luat?

Zece kilograme. Eu n-am o problemă cu asta, mi-am dorit foarte mult lucrul acesta şi, întradevăr, am avut grijă la ce-am mâncat, am avut grijă în sensul în care am vrut doar să nu exagerez cu anumite lucruri, dar nu am zis: gata, aia nu mănânc, că nu… A fost totul foarte normal.

Aţi ales deja un nume…

Da…

Dar nu-mi spui care.

Nu! (râde)

Atunci spune-mi cum l-aţi ales.

Ne tot întrebam unul pe celălalt: tu ce nume vrei, tu ce nume vrei… Şi nu eram niciunul de acord cu ce-a ales celălalt. Aşa că am făcut o listă, iar primul nume pe care l-a ales Răzvan, numele ăla va fi! Pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult. Important e că e unul care ne place nouă. Şi o să mai alegem încă un nume pentru el.

Aţi amenajat camera copilului?

Camera cu pricina era destinată de mult pentru bebeluş, aşa că mare parte e aranjată, avem nevoie doar de pătuţ şi de încă două-trei lucruri.

Şi tu, şi Răzvan aţi mai fost căsătoriţi. Mai credeţi acum în căsătorie? Vă gândiţi să faceţi marele pas?

Da, eu cred în căsătorie şi, cel mai important, cred în familie. Ne-am gândit şi la lucrul ăsta, am şi vorbit, dar nu e atât de important. Pentru mine, e important acum că suntem amândoi unul lângă celălalt, că urmează să vină bebe, că suntem fericiţi, sănătoşi. Vom face şi acel pas!

image

Îmi poţi spune care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a făcut-o?

Acum, dacă-ţi spun că Răzvan îmi face în fiecare zi, o sa ziceţi că….! (râde) Nu ştiu, toate sunt frumoase. Răzvan e exact bărbatul pe care mi-l puteam dori.

Şi cum vă petreceţi voi timpul liber?

Suntem tot pe drum! Mergem peste tot. Uite, îmi plăcea să fac rafting, dar nu mai… Am căzut din barcă şi nu mai vreau! Adică mi-a fost de ajuns, chiar nu mai vreau! (zâmbeşte)

El are doi copii…

Da, Alexandra şi Vlad.

Şi au aflat că vor avea un frăţior?

Da! E normal, ieşim împreună, ne distrăm… Au reacţionat foarte bine! Vlad e cel care pune tot felul de întrebări: şi cum e bebe? Şi cum o să îl cheme pe bebe? Împreună ne-am gândit la toate lucrurile.

image

Spuneai ca postul Prima ocupă cel mai important loc în viaţa ta. S-au schimbat lucrurile?

Priorităţile se schimbă. E şi normal. Copilul şi familia, e clar, sunt cele mai importante lucruri. Şi jobul ocupă un loc important, dar este de la sine înţeles că familia este pe primul loc.

FOTO Sorin Stana



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg