Fashion

FOTO Vedete pe covorul roşu la Critics’Choice Awards

de admin

Ediţia a patra a Premiilor Anuale Critics’ Choice din Televiziune şi-a anunţat câştigătorii.Printre cele mai importanţi se numără Cel mai bun serial dramă – Breaking Bad, Cel mai bun actor într-un serial dramă – Matthew McConaughey, Cel mai bun serial de comedie – Orange Is the New Black.

Însă hai să aruncăm o privire şi pe covorul roşu, unde vedetele au ales fie ţinute clasice şi mai puţin potrivite pentru gală, fie rochii fabuloase, care le-au scos în evidenţă la gala care a avut loc ieri, la Hotelul Beverly Hilton.

Diane Kruger

Keri Russell

Minnie Driver

Christina Applegate

Kaley Cuoco

Cat Graham

Laura Prepon

Michelle Trachtenberg

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Vedete inspirate pe covorul roşu, la Critics TV Choice Awards

Cu toate că premiile sunt dedicate producţiilor şi celebrităţilor de pe micul ecran, gala nu a fost lipsită de nume cunoscute de la Hollywood, care s-au perindat pe covorul roşu în ţinute mai mult sau mai puţin inspirate pentru evenimentul din Beverly Hilton Hotel, care a avut loc aseară.

Fashion

FOTO AmfAR Cannes: vedetele, în cele mai spectaculoase rochii de gală ale anului!

Dacă Festivalul de Film de la Cannes este apogeul modei impuse de celebrităţi pe covorul roşu, gala amfAR este cumva balul evenimentului. Cele mai frumoase şi mai preţios lucrate ţinute couture purtate de vedetele internaţionale au fost admirate în toată splendoarea lor la amfAR Gala

Ţinute moderne şi cu decolteuri îndrăzneţe pe covorul roşu la Brit Awards

Fashion

Ţinute moderne şi cu decolteuri îndrăzneţe pe covorul roşu la Brit Awards

Pentru britanici, ieri a fost o seară magică şi plină de emoţii, dar şi una eferverscentă. Însă deliciul l-au făcut vedetele pe covorul roşu, care au mizat, ca în ultima vreme la evenimentele mari, pe decolteuri prea generoase şi rochii prea transparente. Iată cele mai bune apariţii!

Fashion

Dezbrăcate pe covorul roşu: 7 vedete fără lenjerie intimă la petrecerile de după Oscar

Dacă pe covorul roşu al celui mai prestigios eveniment din lumea showbizului internaţional, gala decernării Oscarurilor, am admirat încontinuu apariţiile răvăşitoare ale vedetelor, la petrecerea anuală de după, organizată de Vanity Fair, lucrurile s-au schimbat radical. La fel şi ţinutele acestora, care au trecut de la eleganţă şi rafinament la lipsă de bun gust şi mult curaj!

Fashion

FOTO Cele mai elegante rochii la BAFTA Awards: Lea Seydoux, seducţia în persoană! 

Un asemenea eveniment monden cu o reputaţie impecabilă cere şi o ţinută pe măsură. Astfel, la gala BAFTA de aseară, 8 februarie, unde Eddie Redmayne şi Julianne Moore au luat premiile pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai bună actriţă, vedetele prezente au apărut pe covorul roşu în cele mai distinse ţinute, bunul gust şi rafinamentul fiind calităţile pe care s-au bazat

Fashion

Rochii conice de la SAG Awards! Cel mai bine şi prost îmbrăcate vedete în anii trecuţi

Vom afla chiar din seara aceasta cine a epatat pe covorul roşu la SAG Awards 2015, dar până atunci, am pregătit o compilaţie cu cel mai prost şi cel mai bine îmbrăcate şi inspirate celebrităţi din lumea filmului.

Fashion

FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fashion

FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

Fără lenjerie intimă şi cu prea multă piele la vedere, prin ţinute-plasă, cad prost oriunde, oricând. Cu excepţia Halloweenului. Să facem o retrospectivă a celor mai prost inspirate ţinute ale vedetelor, ori fără lenjerie, ori doar cu lenjeria la vedere, de anul acesta, dar şi unele iconice! Marilyn Monroe vă spune ceva?

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

Fashion

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

După ce a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor, cu rolul din complexul film “Dallas Buyers Club”, în martie, acum a preluat şi trofeul American Cinematheque, din cadrul evenimentului high class de la Hotelul Beverly Hilton, pe 21 octombrie, când marele star a fost susţinut de dive ale cinematografiei, nominalizate sau câştigătoare de Oscar, dar şi de familia sa. Ce ţinute stilate au purtat acestea?