News

Jennifer Lopez a recunoscut că s-a despărţit de Casper Smart

de admin

După ce a ieşit la iveală că a divorţat oficial de Marc Anthony, după 3 ani de separare, şi în umbra scandalului în care dansatorul cu care a avut o relaţie doi ani şi jumătate, Casper Smart, artista de 44 de ani a admis live că este single de câteva luni încoace.

Starul a apărut la emisiunea de joi “The Wendy Williams Show”, unde a discutat franc despre faptul că e singură, despre dragoste şi ajutor spiritual.

“Sunt o fire spirituală şi citesc foarte multe cărţi motivaţionale”, a spus J.Lo. Când gazda emisiunii a întrebat-o dacă nu are o relaţie intimă cu cineva, diva a răspuns: “Da, sunt singură de câteva luni încoace”, confirmând astfel că s-a despărţit de Casper de ceva timp şi nu din cauza scandalului cu transsexualii – cu care ar fi flirtat tânărul.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

Fashion

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

Cea mai aşteptată gală de premiere din istoria cinematografiei se apropie cu paşi repezi. Mai sunt 4 zile până la decernarea premiilor Oscar, de pe 2 martie, unde cele mai mari şi talentate staruri nominalizate vor afla, emoţionaţi, dacă anul acesta au excelat. Să nu mai zicem de alergătura după cele mai inspirate şi memorabile ţinute, pe care actorii şi actriţele noastre preferate le vor alege pentru marea seară dedicată lor!

News

Marc Anthony s-a însurat: află detaliile!

Fostul soţ al cântăreţei Jennifer Lopez a trecut la fapte şi-a ajuns iarăşi un bărbat însurat. Familist convins, artistul de 46 de ani s-a însurat cu superba lui iubită, modelul venezuelan de 26 de ani, Shannon de Lima.


News

Fostul soţ al lui Jlo, despre nunta lor: “A fost un circ!”

Cris Judd, un coregraf necunoscut nouă, dar care a fost unul din soţii lui Jennifer Lopez, a spus vrute şi nevrute, cu detalii picante, despre nunta şi relaţia lui cu vedeta, cu care s-a logodit după o lună de relaţie şi cu care a petrecut 2 ani de căsnicie. “

Gossip

Se împacă Jennifer Lopez cu Casper Smart?

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile pe care o conducea el

FOTO Jennifer Lopez, într-o creaţie hibridă Versace!

Fashion

FOTO Jennifer Lopez, într-o creaţie hibridă Versace!

Duminică, diva de 44 de ani a urmărit prezentarea de modă Atelier Versace, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, într-o creaţie a designerului în cauză, dar una cu adevărat spectaculoasă, jumătate rochie, jumătate pantalon.

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

News

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

Proaspăt eliberată de relaţia amoroasă de doi ani şi jumătate cu mult mai tânărul Casper – cântăreaţa de 44 de ani şi-a regăsit zâmbetul săptămâna aceasta, divorţul oficial de soţul ei timp de 10 ani, fiind pronunţat în sfârşit, după 3 ani de la separare.

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Gossip

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Un nou scandal zguduie cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic.

News

Marc Anthony s-a despărţit de iubita sa de 22 de ani

Gurile rele ar spune că motivul despărţirii faimosului cântăreţ latino de tânăra Chloe Green ar fi evidenta diferenţă de vârstă de 23 de ani dintre ei, însă relaţia de un an de zile s-a terminat, după cum spun apropiaţii lor