Gossip

În pat cu… animalele! Cu cine dorm copiii lui Will Smith?

de admin

Prea multă libertate strică, iar asta se aplică şi în cazul lui Willow (13) şi-a lui Jaden (15), care au luat-o razna cu animelele de companie. Şi nu orice animale, ci dintr-acelea exotice, umede şi reci la atingere, care nici n-ar trebui să se apropie de oameni: 10 şerpi!

Da, copiii actorului Will Smith dorm şi se joacă cu zece şerpi lăsaţi în libertate absolută, conform surselor Us Weekly. “Willow are 10 în camera ei şi nu îi ţine în cuşti”, spune una din ele. Mai mult, Jaden ar fi atât de apropiat de aceste creaturi, că se referă adeseori la ele cu apelativul de “iubite”. Straniu, nu?

Fata lui Will şi-a Jadei Pinkett a primit primul boa constrictor în 2008, când avea doar şapte ani, cu numele de “Frumuseţe”. Oare ce-ar zice cei de la Protecţia Copiilor despre asta? Nimic, cum nu au zis nici când minorii au apărut în ipostaze indecente pentru vârsta lor.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Băiatul lui Will Smith adoră să poarte rochii...şi la balul liceului

News

Băiatul lui Will Smith adoră să poarte rochii...şi la balul liceului

Recent ne-a atras atenţia băiatul starului, Jaden, care are 16 ani şi... preferă rochiile. Un fan autodeclarat al hainelor de femei, adolescentul a ales să poarte o rochie în alb şi negru, minimalistă, în loc de smoching, la balul liceului la care a fost însoţit

News

Copiii rebeli ai vedetelor

Se întâmplă şi la case mai mari: puştii şi puştoaicele cu părinţi celebri îşi fac de cap şi adoră extremele, mai ales în adolescenţă şi mai ales pentru a se distanţa de imaginea familiei. În goana lor după independenţă şi poate propria faimă, copiii rebeli ai vedetelor

FOTO Mama cărei vedete arată atât de bine la 61 de ani?

News

FOTO Mama cărei vedete arată atât de bine la 61 de ani?

Mare ne-a fost mirare să aflăm că această doamnă bine, sexagenară, arată atât de bine. Ieşind ca o nimfă din apele oceanului, acestei mame de vedetă nu i-am fi dat vârsta de 61 de ani. Mai ales când arată mai tonifiată şi chiar mai sexy decât fiica sa,

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

FOTO Se poartă topless în familia Smith?

News

FOTO Se poartă topless în familia Smith?

Dacă fotografia cu Willow, fata de 13 ani a lui Will Smith, în pat cu un tânăr de 20 de ani la bustul gol, a stârnit reacţii controversate cum că ar fi instigat ori sugerat sexualitate, staţi să-l vedeţi şi pe fratele ei, de 15 ani, tot topless

Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.

FOTO Drama mamelor: Pink şi Gwen Stefani se ceartă pe copii

Gossip

FOTO Drama mamelor: Pink şi Gwen Stefani se ceartă pe copii

Avem două mame cool şi dive ale muzicii rock. Se adună şi iese un mic război: proaspăta mămică, Gwen, nu a acceptat invitaţia lui Pink când aceasta a vrut ca cele două să-şi ia copiii la plimbare şi la joacă împreună. Dar care poate fi motivul conflictului?