News

Cătălin Crişan a divorţat din nou

Cătălin Crişan a divorţat din nou

Deşi s-a despărţit de cea de-a doua soţie anul trecut, prin noiembrie, artistul a ştiut să păstreze discreţia, dovadă că s-a aflat abia acum că nu mai e căsătorit.

Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Crisan (45) spunea că, după 20 de ani de căsnicie, ştie ce greşeli să nu mai facă, fără să lase să se înţeleagă că are probleme în căsnicie.

Ba chiar, era dispus să dea sfaturi celor tineri în privinţa căsătoriei: „Să caşte bine ochii înainte de a se căsători, să vadă din ce familie provine persoana respectivă, să ştie sigur, atât cât se poate de «sigur» că este iubit de persoana în cauză şi să nu lase să se adune lucruri nespuse. Să comunice cu cea de lângă el şi poate să stabileasca nişte reguli, cum ar fi: să mănânce în fiecare zi împreună, măcar o dată, să nu doarmă niciodată separat şi să nu se culce niciodată supăraţi", spunea la finalul lunii mai Cătălin Crişan.

Cu toate acestea, cântăreţul pusese deja punct şi celui de-al doilea mariaj al său, cu medicul Alina Ioana Cupşa (34), cu care are o fetiţă, Lara Maria (1 an şi jumătate).

De altfel, de când s-a aflat, acesta s-a simţit obligat să-şi lămurească fanii, postând următorul mesaj pe Facebook: „Dragi prieteni,din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne separăm vieţile. Atât ea, cât şi eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despărţirii noastre şi rog presa să nu insiste. Este un divorţ de comun acord, suntem tutori comuni şi vom avea amândoi grijă de cea mică.

Prima soţie a lui Cătălin Crişan a fost medicul Lucia Bubulac, care i-a dăruit doi copii, pe Daria (13) şi pe Raris (10), pe parcursul celor 14 ani de căsnicie.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

News

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Fiica cea mare lui Cătălin Crişan, concurentă la „KIDSing“

News

Fiica cea mare lui Cătălin Crişan, concurentă la „KIDSing“

Fata artistului şi a Luciei Bubulac, Daria, a moştenit talentul tatălui şi visează să devină cântăreaţă. Şi pentru că vrea să se facă remarcată, s-a înscris şi în competiţia de juniori de la Kanal D.

Uite ce frumoasă e fiica cea mare a lui Cătălin Crişan

News

Uite ce frumoasă e fiica cea mare a lui Cătălin Crişan

În plin scandal iscat în jurul celui de-al doilea său divorţ, cântăreţul are şi motive să fie mândru. Fiica lui din prima căsătorie, Daria, e o domnişoară în toată regula, care i-a moştenit talentul.

News

E oficial! Mirela şi Bogdan Stelea divorţează

Un nou divorţ zguduie lumea show-bizului, chiar în prag de Sărbători. După şase ani de căsnicie, fostul fotbalist şi creatoarea de modă au decis să se despartă amiabil şi discret, aşa cum şi-au trăit şi cei mai buni ani împreună.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au probleme în căsnicie?

Gossip

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au probleme în căsnicie?

Dacă ar fi să dăm crezare ultimului zvon, cum că manechinul ar avea de câtva timp o relaţie cu Cristi Borcea, atunci bârfa conform căreia mariajul ei trece printr-un impas ar fi adevărată.

Gossip

Nicio şansă de împăcare pentru Iulia şi Mihai Albu?

Părea că cei doi soţi au revenit la sentimente mai bune, după mult trâmbiţatul divorţ de anul trecut. Iulia, însă, nu crede că mai au un viitor împreună, cu toate că Mihai s-ar bucura să-şi vadă familia reunită. Care sunt motivele ei? Pentru micuţa Mikaela, Iulia şi Mihai au încercat să mai dea o şansă căsniciei lor. Şi, prin vară, chiar credeam că se vor recăsători.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Ştefan Bănică jr. a confirmat relaţia cu Lavinia Pîrva

News

Ştefan Bănică jr. a confirmat relaţia cu Lavinia Pîrva

Potrivit Mediafax, artistul nu se simte obligat să se justifice, considerând că „este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa, fără a simţi nevoie de a da explicaţii“.

Gossip

Reacţia Andreei Berecleanu după mediatizarea despărţirii ei de Andrei Zaharescu

Ieri, toată presa din România a explodat la vestea că cei doi au pus capăt mariajului lor, după 15 ani de convieţuire. Iată care a fost şi reacţia ştiristei de la Antena 1.