News

Cătălin Crişan a divorţat din nou

Cătălin Crişan a divorţat din nou

Deşi s-a despărţit de cea de-a doua soţie anul trecut, prin noiembrie, artistul a ştiut să păstreze discreţia, dovadă că s-a aflat abia acum că nu mai e căsătorit.

Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Crisan (45) spunea că, după 20 de ani de căsnicie, ştie ce greşeli să nu mai facă, fără să lase să se înţeleagă că are probleme în căsnicie.

Ba chiar, era dispus să dea sfaturi celor tineri în privinţa căsătoriei: „Să caşte bine ochii înainte de a se căsători, să vadă din ce familie provine persoana respectivă, să ştie sigur, atât cât se poate de «sigur» că este iubit de persoana în cauză şi să nu lase să se adune lucruri nespuse. Să comunice cu cea de lângă el şi poate să stabileasca nişte reguli, cum ar fi: să mănânce în fiecare zi împreună, măcar o dată, să nu doarmă niciodată separat şi să nu se culce niciodată supăraţi", spunea la finalul lunii mai Cătălin Crişan.

Cu toate acestea, cântăreţul pusese deja punct şi celui de-al doilea mariaj al său, cu medicul Alina Ioana Cupşa (34), cu care are o fetiţă, Lara Maria (1 an şi jumătate).

De altfel, de când s-a aflat, acesta s-a simţit obligat să-şi lămurească fanii, postând următorul mesaj pe Facebook: „Dragi prieteni,din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne separăm vieţile. Atât ea, cât şi eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despărţirii noastre şi rog presa să nu insiste. Este un divorţ de comun acord, suntem tutori comuni şi vom avea amândoi grijă de cea mică.

Prima soţie a lui Cătălin Crişan a fost medicul Lucia Bubulac, care i-a dăruit doi copii, pe Daria (13) şi pe Raris (10), pe parcursul celor 14 ani de căsnicie.

Foto: Facebook

Modifică Setările