Muzica

VIDEO Alexandra Stan a dat lovitura în Japonia

VIDEO Alexandra Stan a dat lovitura în Japonia

În sfârşit, veşti bune pentru artistă! Românca a ajuns numărul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia la două ore din momentul lansării piesei sale, „Cherry Pop”, în această ţară.

Noul single al artistei a ajuns în topul single-urilor dance cu cel mai mare număr al descărcărilor din Japonia, după ce, în momentul lansării, piesa ocupa locul 5. În plus, în câteva ore a devenit şi cel mai căutat ringtone pe cel mai mare site de profil nipon.

Vestea că „Cherry Pop“ a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai descărcate piese dance din Japonia, într-un timp atât de scurt, a ajuns la Alexandra Stan chiar în timpul unui concert pe care românca îl susţinea în Turcia. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât organizatorii, cât şi cei prezenţi au felicitat-o pe artistă într-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitări, Alexandra Stan, eşti numărul 1!“. „Cherry Pop“ este cel mai nou single al Alexandrei Stan şi a fost lansat şi în România, la sfârşitul lunii mai.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Adela Popescu are cele mai negre coşmaruri

Muzica

VIDEO Adela Popescu are cele mai negre coşmaruri

Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan şi cariera ei muzicală, alături de cei de la DJ Project, e pe val. Cu toate acestea, artista e bântuită de cele mai negre vise. Vezi de ce.

Muzica

VIDEO Gina Pistol şi Cosmina Păsărin în clipul lui Keo

Cel mai nou material video al fostului iubit al Andreei Bălan a fost realizat în colaborare cu Skizzo Skillz şi beneficiază de prezenţa senzuală a celor două vedete feminine.

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

Muzica

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

Legendara actriţă şi cântăreaţă dă tot mai des semne de oboseală, mai ales după cele două intervenţii chirurgicale la şold. Iar, deunăzi, starea ei de sănătate a împiedicat-o să susţină un concert la Londra.

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

După câte a pătimit, artista îşi reia activitatea muzicală cu o piesă ce vorbeşte despre noi începuturi. Iar revenirea ei se anunţă a fi spectaculoasă, cu deja peste 100.000 de vizualizări după numai o zi de la postarea videoclipului pe YouTube.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Muzica

Sora Deliei şi-a făcut debutul în muzică

Oana Matache, sora mai mică, dar la fel de frumoasă şi de talentată a juratei de la „X Factor“, se pregăteşte să ia cu asalt showbizul autohton.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

De-abia l-a făcut public pe site-ul YouTube, că noul single al Alexandrei, „All My People“, realizat în colaborare cu Manilla Maniacs, a strâns deja aproape 700.000 de vizualizări.