VIDEO Alexandra Stan a dat lovitura în Japonia

20 iunie, 2014
10375077 1553984921495691 4289414664207489493 n jpeg

În sfârşit, veşti bune pentru artistă! Românca a ajuns numărul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia la două ore din momentul lansării piesei sale, „Cherry Pop”, în această ţară.

În sfârşit, veşti bune pentru artistă! Românca a ajuns numărul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia la două ore din momentul lansării piesei sale, „Cherry Pop”, în această ţară.

Noul single al artistei a ajuns în topul single-urilor dance cu cel mai mare număr al descărcărilor din Japonia, după ce, în momentul lansării, piesa ocupa locul 5. În plus, în câteva ore a devenit şi cel mai căutat ringtone pe cel mai mare site de profil nipon.

image

Vestea că „Cherry Pop“ a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai descărcate piese dance din Japonia, într-un timp atât de scurt, a ajuns la Alexandra Stan chiar în timpul unui concert pe care românca îl susţinea în Turcia. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât organizatorii, cât şi cei prezenţi au felicitat-o pe artistă într-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitări, Alexandra Stan, eşti numărul 1!“. „Cherry Pop“ este cel mai nou single al Alexandrei Stan şi a fost lansat şi în România, la sfârşitul lunii mai.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg