News

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Fostul fotbalist şi actualul tehnician Claudiu Niculescu a împlinit ieri vârsta de 38 de ani şi a avut parte de-o surpriză din partea familiei lui încă de la primele ore ale dimineţii. Iată despre ce este vorba.

„La mulţi aaaaaani,tati!!!!Te iubiiiiim!!!!“. Aşa l-au trezit ieri pe Claudiu soţia sa, Diana, şi fiul lui, David, care i-au pregătit un tort şi l-au pus să sufle în lumânări încă de la primele ore ale dimineţii.

Claudiu Niculescu s-a născut pe 23 iunie 1976 la Slatina şi de-a lungul carierei, cel mai mult a evoluat pentru FC Dinamo Bucureşti. A jucat şi în străinătate, la MSV Duisburg, Genoa CFC şi Omonia Nicosia. Este apreciat pentru calităţile sale de executant al loviturilor libere. La Dinamo, era una dintre opţiunile pentru postul de căpitan al echipei. Ocupă locul 11 în topul marcatorilor din Liga 1, cu 156 de goluri.

Din 2012, atunci când a renunţat la cariera de jucător, Claudiu Niculescu a antrenat echipele Universitatea Cluj, FC Bihor şi CSM Râmnicu Vâlcea, iar în această vară a mai fost în tratative cu FC Voluntari (echipă care a promovat în liga a doua). Recent, el a primit o ofertă din partea lui Ionuţ Negoiţă să revină în Ştefan cel Mare, ca tehnician pentru Dinamo II.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările