News

FOTO Madonna şi fiica ei, Lourdes, atunci şi acum!

de admin

FOTO Madonna şi fiica ei, Lourdes, atunci şi acum!

Vedeta este cu siguranţă o mamă teribil de mândră de fata ei de 17 ani, care a avut balul absolvirii liceului, participând trup şi suflet la momentele cele mai speciale ale acesteia şi făcând fotografii memorabile. Bineînţeles, au fost trecute instant în catastiful Instagram. Iată cum arată, la 9 ani diferenţă, mama şi fiica!

Lourdes Leon a ales o rochie elegantă, cu buline, potrivită pentru vârsta ei fragedă, la care a armonizat o pată de culoare pe buze, de un roşu intens, şi o pereche de pantofi cu toc cui, foarte înalţi. Adolescenta, viitoare fashion designer, îşi va primi diploma de absolvire de la Liceul de Muzică şi Artă LaGuardia. Pozele postate de Madonna nu sunt exclusiv de la bal, ci de la petrecerea dinaintea... marii petreceri, de fapt. Desigur, regina muzicii pop a ţinut să împărtăşească oboseala resimţită la evenimentul fiicei sale şi faptul că s-a bucurat de un pahar de vin roze, între timp.

Din păcate, Material Girl de 55 de ani trebuia să-şi dea în petic puţin, pentru a arăta că e o mamă cool, dând hashtag cu yaaaasssbitch!, în repetate rânduri (“Mama takes a rest #graduatebitch” aka „Mama se odihneşte”). De asemenea, a postat şi poze cu băieţii care se distrau împreună cu fiica ei.

Instagram

Modifică Setările