TV

Ioana Petric şi Adrian Dinca fac “Cronica netului”, la Prima TV

Pe 7 iulie, începe Cronica netului, copilul nou-nascut al Cronicii Cârcotaşilor, o bebe-mini-cronicuţa a celor mai semnificative, haioase, plăcute şi, uneori, neplăcute evenimente din lumea virtuală.

Aşa cum Cronica taxează “chifteluţele” din televiziunile de la noi, Cronica netului va fi responsabilă cu "hamburgerii" din mediul virtual.

În fiecare marţi, Ioana Petric şi Adrian Dincă vă vor prezenta şi vor comenta, în 30 minute, cele mai reprezentative, haioase şi urmărite momente şi evenimente din lumea virtuală.

De la Youtube şi Facebook, la bloguri şi reviste online, bebe Ioana şi Adi vor întoarce internetul pe toate feţele şi vor extrage esenţialul, pe care îl vor transpune la TV.

În fiecare săptămână, aceştia vor alege câte o TEMĂ pe care o vor dezbate sub forma unui TOP al celor mai semnficative virale apartinând subiectului ales.

Fiecare material va fi comentat în stilul sincer, taios şi acid, caracteristic unui adevărat pui de cârcotaş, fără prea multe menajamente.

Pentru cârcotaşii care nu au plecat în vacanţă, şi îi vor ajuta cu gafe de pe internet, Ioana şi Adi pun la bătaie şi câte un premiu săptămânal.

„Este un proiect pe care l-am aşteptat de mult, şi în care am crezut din prima clipă. Mi-am dorit mereu să fac ceva care să-mi permită să fiu aşa cum sunt zi de zi, în spatele camerelor: naturală, degajată, amuzantă, ironică şi autoironică... cum altfel, când am fost crescută în spiritul cârcotaş? Sper din suflet să ne primiţi cu televizoarele deschise, în fiecare marţi. Venim cu gânduri şi glume bune şi nişte topuri cu chifteluţe de pe net, pe măsură”, spune Ioana.

“În săptămânile care urmează vom rascoli netul atât pe reţelele de socializare cât şi pe site-urile de upload şi vă vom prezenta, într-un mod haios şi sub forma de TOP, aproape toţi nebunii care au sărit gardul în grădina virtuală”, spune Adrian.

Dacă v-am facut curioşi, nu pierdeţi din 7 iulie, în fiecare marţi de la ora 21:30, Cronica netului, o cronicuţă bună ca berea rece, numai la Prima TV.

Modifică Setările