News

FOTO Cum arată Prinţesa Charlene gravidă şi când va naşte

FOTO Cum arată Prinţesa Charlene gravidă şi când va naşte

Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că este deosebit de încântat de sarcina soţiei sale, prinţesa Charlene, şi că primul lor copil se va naşte la sfârşitul acestui an, în luna decembrie.

Prinţul spune că atât el, cât şi prinţesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, sunt încântaţi şi entuziasmaţi de această veste.

De asemenea, Albert a recunoscut că este puţin nervos. Într-un discurs pe care l-a rostit cu prilejul inaugurării noului Monaco Yacht Club, vinerea trecută, suveranul monegasc spune că familia sa va lua toate măsurile de precauţie necesare pentru a se asigura că totul va merge bine în ceea ce priveşte sarcina soţiei sale.

Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, a fost multă vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare - fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste.

Fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco. Cei doi soţi au anunţat în luna mai că vor avea un copil, iar bebeluşul - primul copil al cuplului - se va naşte în decembrie.

Înainte de căsătoria ei cu Prinţul de Monaco, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.

Foto: Getty Images, Hello Magazine

Modifică Setările