News

FOTO Cum arată Prinţesa Charlene gravidă şi când va naşte

FOTO Cum arată Prinţesa Charlene gravidă şi când va naşte

Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că este deosebit de încântat de sarcina soţiei sale, prinţesa Charlene, şi că primul lor copil se va naşte la sfârşitul acestui an, în luna decembrie.

Prinţul spune că atât el, cât şi prinţesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, sunt încântaţi şi entuziasmaţi de această veste.

De asemenea, Albert a recunoscut că este puţin nervos. Într-un discurs pe care l-a rostit cu prilejul inaugurării noului Monaco Yacht Club, vinerea trecută, suveranul monegasc spune că familia sa va lua toate măsurile de precauţie necesare pentru a se asigura că totul va merge bine în ceea ce priveşte sarcina soţiei sale.

Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, a fost multă vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare - fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste.

Fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco. Cei doi soţi au anunţat în luna mai că vor avea un copil, iar bebeluşul - primul copil al cuplului - se va naşte în decembrie.

Înainte de căsătoria ei cu Prinţul de Monaco, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.

Foto: Getty Images, Hello Magazine

Comentarii

Articole asemănătoare

Staruri bune de plată!

News

Staruri bune de plată!

FOTO Prinţii Albert şi Charlene de Monaco şi-au prezentat oficial gemenii

News

FOTO Prinţii Albert şi Charlene de Monaco şi-au prezentat oficial gemenii

Prinţul Albert de Monaco şi soţia sa, Prinţesa Charlene, i-au prezentat, astăzi, de la balconul palatului princiar din Monaco pe mult aşteptaţii lor moştenitori, prinţii Jacques Honoré Rainier şi Gabriella Thérèse Marie.

News

Charlene de Monaco va naşte la sfârşitul acestei săptămâni?

Cel puţin, e clar că se pregăteşte de naştere, acesta fiind motivul pentru care soţia lui Albert a anunţat că nu va mai participa la evenimente publice. Se zvoneşte că Charlene, în vârstă de 36 de ani, va naşte în preajma Crăciunului,

News

Când vor veni pe lume gemenii Prinţesei Charlene de Monaco?

Este oficial! Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni, iar această informaţie vine, de data asta, din sursă sigură. "Prinţul şi prinţesa de Monaco sunt fericiţi să confirme faptul că vor deveni părinţii unor gemeni, care se vor naşte