Fashion

FOTO Adoptă stilul brazilian ca Jennifer Lopez!

Campionatul Mondial de Fotbal a transformat Brazilia în centrul lumii şi a adus spiritul carnavalului, culorile intense şi mixurile de imprimeuri exotice în tendinţe.

Chiar şi Jennifer Lopez a abordat "brazilian style" în outfitul ei, când a cântat imnul Cupei Mondiale de Fotbal, "We are One"! Prin urmare, designerii şi casele de modă au pregătit şi ei colecţii care au înglobat plantele luxuriante, florile supradimensionate, papagalii şi vieţuitoarele junglei, într-o explozie de culoare şi diversitate.

Click pe următoarea!

Just Cavalli, linia young a brand-ului Roberto Cavalli a propus în această vară un boom floral.

Click pe următoarea!

Colectia XX a brand-ului adidas x Jeremy Scott abundă în imprimeuri florale, combinate cu animal-print. Florile de hibiscus şi petele de leopard te duc cu gândul la jungla amazoniană, ce ocupă 60% din suprafaţa Braziliei.

Şi brand-ul Adidas a transformat modelul de pantofi Gazelle într-o explozie florală si a “umplut” cu pete de jaguar tricourile, hanoracele, rucsacurile şi pantofii sport.

Vans şi-a “colorat” pantofii sport Autentic în nuanţe tari ce amintesc de carnavalul de la Rio. Brandurile Just Cavalli, adidasXJeremy Scott, Adidas şi Vans sunt disponibile în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

Fashion

FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

Cea mai aşteptată gală de premiere din istoria cinematografiei se apropie cu paşi repezi. Mai sunt 4 zile până la decernarea premiilor Oscar, de pe 2 martie, unde cele mai mari şi talentate staruri nominalizate vor afla, emoţionaţi, dacă anul acesta au excelat. Să nu mai zicem de alergătura după cele mai inspirate şi memorabile ţinute, pe care actorii şi actriţele noastre preferate le vor alege pentru marea seară dedicată lor!

FOTO Jennifer Lopez, look de gladiator! Bine sau prost îmbrăcată?

Fashion

FOTO Jennifer Lopez, look de gladiator! Bine sau prost îmbrăcată?

Jennifer Lopez, Keith Urban şi Harry Connick Jr. promovează zilele acestea noul sezon al emisiunii American Idol. Într-una din apariţiile lor recente, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a atras atenţia tuturor cu o ţinută glamour.