News

Soţul femeii care a petrecut cu Leo DiCaprio la Cannes s-a sinucis

de admin

Soţul femeii care a petrecut cu Leo DiCaprio la Cannes s-a sinucis

Mai ţineţi minte legătura amoroasă presupusă dintre starul nominalizat la Oscar şi un model, pe nume Katie Cleary? Ieri, soţul acesteia s-a sinucis, dând naştere zvonurilor că flirturile acesteia cu actori celebri l-ar fi împins la tragicul deznodământ.

De curând, Leo s-a ferit cum a putut de paparazzi, după vestea şocantă a sinciderii soţului modelului. Katie a ajuns prima oară în atenţia media când a fost fotografiată petrecând cu actorul de 39 de ani, vestit celibatar, foarte apropiaţi, în clubul Gotha, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Purtătorul de cuvânt al starului din “Marele Gatsby” a insistat că aceştia discutau despre subiectul conservării faunei.

Frumoasa de 32 de ani a petrecut timp doar în doi şi cu actorul din Entourage, Adrian Grenier, iar aceste legături peculiare, spun ziarele, l-ar fi doborât psihic pe soţul înstrăinat al acesteia, Andrew Stern (40). Acesta hotărâse deja să divorţeze doar cu câteva săptămâni înainte de apariţia fotografiilor nevestei sale cu Leonardo DiCaprio şi Adrian Grenier.

Cei doi soţi erau separai de 8 luni, dar afaceristul – care era depresiv de c eva timp – s-ar fi simţit atât de umilit de pozele cu Katie şi celebrităţile în cauză, încât l-ar fi determiant să facă pasul nefericit. În ciuda acestui lucru, purtătorul de cuvânt al modelului a comentat că întâlnirile ei cu bărbaţi celibatari şi faimoşi nu a avut de-a face cu acţiune soţului ei.

FOTO WENN, DailyMail.co.uk, Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Gafă intenţionată? Fosta lui DiCaprio, cu sânii şi chiloţii la vedere

News

Gafă intenţionată? Fosta lui DiCaprio, cu sânii şi chiloţii la vedere

Fără Leo, fără sutien şi fără griji! Toni Garrn, cu care actorul a avut o relaţie de aproape doi ani, a început să şocheze vizual oriunde apare, pentru a atrage atenţia.

Gossip

Margot Robbie, frumoasa actriţă din “Lupul de pe Wall Street”, se pregăteşte de nuntă

Umblă vorba prin Cetatea Filmului că superba Margot Robbie este gata să ajungă la altar pentru prima oară, mai curând decât credeam! Blondina de 24 de ani s-ar fi logodit cu la fel de superbul ei iubit, Tom Ackerley, care

Rihanna & Leo DiCaprio, noul power couple al anului! Retrospectiva întâlnirilor lor secrete

News

Rihanna & Leo DiCaprio, noul power couple al anului! Retrospectiva întâlnirilor lor secrete

Rihanna şi Leo DiCaprio, noul cuplu din „lumea bună“? Ce curios de rând fascinat de glamourul hollywoodian nu ar dori să creadă într-o combinaţie de forţe atât de exotică? O mulatră seducătoare devenită icon şi veşnicul celibatar neîmblânzit, câştigătorul nenumit al atâtor Oscaruri?

News

Vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

Sunt frumoase, cu trup longilin, celebre şi nu sunt modele! Multe dintre vedetele feminine din lumea showbizului au început să îşi asigure pe bună dreptate atuurile fizice, căci ele se clasifică detaşat la femeile celebre cu cele mai sexy picioare!

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

News

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

Până la urmă, femeile frumoase care au trecut prin braţele burlacului faimos şi-au găsit într-un final fericirea. Cel puţin aşa se adevereşte odată cu ştirea că fosta iubită a lui Leo, Bar Refaeli, s-a logodit cu iubitul ei afacerist.

Mick Jagger, distrugător de cupluri fără voie

News

Mick Jagger, distrugător de cupluri fără voie

Deşi starul formaţiei Rolling Stones n-a avut deloc intenţia de-a despărţi un cuplu, se pare că a nimerit fix între modelul israelian Bar Refaeli şi iubitul ei mai puţin celebru, Adi Ezra, fără să vrea, chiar la ziua de naştere a blondei!

Kate Winslet şi-a primit steaua pe Walk of Fame

News

Kate Winslet şi-a primit steaua pe Walk of Fame

Pe 17 martie, actriţa de 38 de ani va urmări cum va fi onorată cu propria stea de la Hollywood va fi încrustată cu numele ei, fiind cea de-a 2520-a ca număr. Ceremonia va avea loc la W Hollywood Hotel

News

Cum şi-ar dori vedetele să sărbătorească Valentine’s Day

Romantismul trece dincolo de barierele celebrităţii. Şi cum mâine este Ziua Îndrăgostiţilor la americani, înseamnă că şi vedetele îşi imaginează întâlnirea perfectă pentru această zi, fie că e vorba de o cină romantică în doi, fie o seară trântit pe canapea, cu o bere în mână şi un film bun. Din fericire, fără prea mulţi ursuleţi de pluş, felicitări sclipicioase sau ciocolată în formă de inimioare.

Fratele lui Leo DiCaprio a ajuns un delicvent renegat de familie

News

Fratele lui Leo DiCaprio a ajuns un delicvent renegat de familie

Prins între nominalizările şi decernarea premiilor pentru cei mai buni actori şi cele mai reuşite filme ale anului, Leo este prins într-un scandal de familie care-i pătează renumele, în care este implicat fratele său vitreg şi iubita acestuia, arestaţi pentru trafic de droguri, furt şi hărţuire.