News

FOTO Cum au aniversat Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton 6 ani de relaţie

de admin

FOTO Cum au aniversat Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton 6 ani de relaţie

Şase ani de relaţie cu suişuri şi coborâşuri, căci cei doi s-au despărţit nu o dată. Iar asta din cauza programelor încărcate şi a distanţei. Dar dragostea n-a încetat să existe, dovadă stă acest album romantic de la Veneţia

Nici măcar diferenţa de vârstă nu i-a putut ţine departe unul de altul - Lewis are 29 de ani, iar Nicole, 35. Campionul de Formula 1 şi cântăreaţa au marcat şase ani de iubire într-un mod cât se poate de romantic - cu o vacanţă la Veneţia, continuată apoi de una în Hamptons.

"Mai bine mai târziu decât niciodată", a notat Lewis pe Twitter, postând o serie de fotografii din oraşul italian - şi apoi din Hamptons, cu comentariul: "Întotdeauna am vrut să merg în Hamptons după ce am văzut White Chicks. Ne-am distrat de minune."

E un moment de nou avânt pentru amândoi în carieră - Lewis a ieşit locul doi în circuitul Austriei, după Nico Rosberg. Iar Nicole îşi promovează noul single, "New Love", la trei ani de la lansarea primului ei album solo, "Killer Love", Să sperăm, aşadar, că iubirea va rezista şi după ce Nicole va lansa al doilea album şi va pleca în turneu.

Foto: Lewis Hamilton/Twitter

Modifică Setările