TV

FOTO Cine sunt noii juraţi de la MasterChef?

FOTO Cine sunt noii juraţi de la MasterChef?

Deja celebra emisiune culinară va reveni în toamnă cu un nou sezon, dar şi cu un nou juriu. Iată cine îi va înlocui în bucătărie pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.


După plecarea celor trei chefi la Antena 1, în echipa unui alt format culinar proaspăt adus de peste hotare, “Hell’s Kitchen”, Pro TV merg mai departe cu „MasterChef“ cu alţi trei juraţi.

Noii producători ai formatului, Monica Senchiu şi Marius Toader, sunt în aceste zile în tratative cu alţi bucătari de renume: Cezar Munteanu, Henrik Sebok şi Dragoş Bercea.

Cezar Munteanu are 40 de ani şi este obişnuit să gătească pentru străini. A lucrat pentru ambasadele României din Italia şi din America, dar şi în misiunile ONU de la Viena.

Henrik Sebok este de origine canadian şi este fostul şef al lui Cătălin Scărlătescu, de pe vremea când acesta lucra în restaurantul unui celebru hotel din Capitală. Henrik a mai colaborat cu „MasterChef”, dar numai în calitate de invitat.

Cât despre Dragoş Bercea, el este la începutul carierei şi e cunoscut publicului pentru faptul că a câştigat „TopChef” de la Antena 1.

Foto: Facebook

Modifică Setările