News

Naomi Campbell îşi lansează propria linie vestimentară

Naomi Campbell îşi lansează propria linie vestimentară

Topmodelul de culoare a confirmat că se află în negocieri pentru a-şi lansa prima linie vestimentară, dezvăluind că vrea să urmeze exemplul prietenei sale apropiate, Kate Moss.


Naomi Campbell (44) şi-a confirmat intenţia de-a deveni designer vestimentar pentru MailOnline: „Am fost abordată de câteva firme pentru a crea o linie vestimentară. Este ceva ce în momentul de faţă mă interesează şi acum mă aflu în negocieri. Mă voi asigura că veţi afla în momentul în care voi avea un anunţ de făcut“.

Vedeta se gândeşte să îşi lanseze propria linie de accesorii, lenjerie intimă şi costume de baie, dar şi o colecţie de îmbrăcăminte pentru femei.

De asemenea, aceasta a declarat că este întotdeauna mândră de prietenii ei care realizează „minunate linii vestimentare“. „Sincer, mă bucur să le port hainele“, a mai spus vedeta.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea acum face parte şi din juriul concursului de modă televizat "The Face".

Foto: pagina oficială

Modifică Setările