Gossip

Antonio Banderas se iubeşte cu Sharon Stone?

Contactmusic.com aruncă bomba: cei doi actori ar avea o relaţie şi s-ar afişa împreună nestingheriţi la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani.

După anunţul divorţului său, nu ne-am închipuit niciun moment că Banderas e genul de bărbat care ar prefera singurătatea. Dar nici că va trece atât de rapid în patul altei actriţe de Hollywood, şi încă una faţă de care ţi se activează orice „Instinct primar“!

Cert este că între Banderas (53) şi Stone (56) există „o atracţie“ evidentă, confirmată de apropiaţii lor. Şi, tot potrivit acestora, cei doi preferă să adopte „o abordare foarte relaxată“ în ultimele zile, care ar putea să îi ducă spre o posibilă relaţie de cuplu.

„Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relaţia lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracţia dintre ei există“, a declarat o sursă pentru contactmusic.com.

Potrivit presei americane, Antonio Banderas şi Sharon Stone - care s-a despărţit de iubitul ei, Martin Mica, anul trecut - intenţionează să plece împreună într-o vacanţă în luna iulie.

„Antonio şi Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanţă împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriţi de câte două ori şi acum vor doar să se distreze“, a adăugat aceeaşi sursă.

Melanie Griffith, care are o fiică în vârstă de 17 ani, Stella, cu Antonio Banderas, spune că se simte destul de „ciudat“ atunci când se gândeşte la posibila nouă relaţie a acestuia, dar crede că amândoi trebuie să meargă mai departe şi să îşi continue vieţile.

„Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor. Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună“, a declarat aceeaşi sursă, citată de ediţia britanică a revistei „Grazia“.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson, iar al treilea mariaj a fost cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Sharon Stone a fost şi ea căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984 - 1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Emma Stone se căsătoreşte la vară

News

Emma Stone se căsătoreşte la vară

Actriţa şi iubitul său, actorul Andrew Garfield, plănuiesc o nuntă ca în poveşti care va avea loc vara aceasta. Evenimentul va fi unul foarte restrâns, dar şi romantic, având în vedere locaţia aleasă.

Gossip

Sharon Stone, dificilă pe platourile de filmare

Actriţa, care filmează pentru pelicula "Golden Boy", a fost aspru criticată de regizorul italian Pupi Avati, care a spus că pretenţiile actriţei americane "ating limita ridicolului".

Gossip

David Duchovny şi Téa Leoni s-au împăcat

Starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication" şi soţia sa, de care s-a despărţit în 2011, s-au împăcat şi au petrecut vacanţa împreună în Fire Island. O poveste de dragoste complicată, în care se pare că a fost implicată şi fosta colegă a lui Duchovny, Gillian Anderson.

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Gossip

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Deşi recent presa tabloidă de peste Ocean anunţa că tânăra cântăreaţă şi-a anulat concertele pentru a intra într-o clinică de dezintoxicare, motivul retragerii ei temporare de pe scenă este altul.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Carmen Brumă este însărcinată?

Gossip

Carmen Brumă este însărcinată?

După 12 ani de relaţie, se aude că prezentatoarea TV îi va dărui lui Mircea Badea un copil. Vestea a venit într-un moment în care partenerul ei este plecat la New York cu echipa Antenei 3.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Gossip

Kanye West a cumpărat deja verighetele?

Rapperul american pare foarte hotărât s-o ia de soţie pe vedeta de reality show Kim Kardashian, cu toate că gurile rele trâmbiţau despărţirea lor inevitabilă.

Gossip

Sofia Vergara, scene hot cu Sharon Stone

Sunt heterosexuale convinse, dar asta nu le împiedică să filmeze scene de lesbianism pentru marele ecran, pentru noua peliculă a cineastului John Turturro, „Fading Gigolo“.