News

Totul despre nunta Jessicăi Simpson

de admin

După patru ani de logodnă şi doi copii, Jessica Simpson şi Eric Johnson se pregătesc, în sfârşit, de nunta care ar urma să aibă loc pe 5 iulie. Şi nu va fi una oarecare. Nu degeaba blonda a slăbit 30 de kilograme. Vrea să arate fără cusur în ziua marelui eveniment

Iată încă o vedetă care vrea ca nunta ei să fie cel mai mare eveniment al anului. Şi atât de disperată e Jessica să aibă silueta perfectă în ziua nunţii, încât s-a supus unei diete drastice, combinate cu un program intensiv de sport - astfel încât recent, a şi leşinat de epuizare, îngrijorâmdu-şi familia şi prietenii.

Dar pregătirile pentru marele eveniment, care ar urma să aibă loc pe 5 iulie, merg înainte - mai ales că Jessica a găsit, în sfârşit, rochia de mireasă ideală: o creaţie Marchesa. "I-a luat mai bine de un an să se decidă ce rochie va purta", dezvăluie o sursă din anturajul său pentru revista "In Touch". "Va fi o creaţie foarte diferită de cea semnată Vera Wang, pe care a purtat-o la nunta cu Nick Lachey, în 2002"

Evenimentul va avea loc în Santa Barbara, California, la ranch-ul de lux San Ysidro, iar după ceremonie, invitaţii vor fi trataţi cu un uriaş barbeque party, care va culmina cu un spectacol de artificii impresionant. Mirii au plănuit iniţial să se căsătorească în Capri, Italia, dar au hotărât apoi că e prea mult să le ceară tuturor invitaţiilor să se deplaseze până acolo.

Vedeta în vârstă de 33 de ani şi logodnicul ei de 34 de ani au o fetiţă, Maxwell Drew Johnson, născută pe 1 mai 2012, şi un băieţel, Ace Knute Johnson, venit pe lume pe 30 iunie 2013. "Am fost foarte pretenţioasă în legătură cu fiecare detaliu al evenimentului. Doar familia lui Eric numără 90 de persoane, deci va fi o nuntă mare!", a declarat chiar viitoarea mireasă.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Marin Moraru va lua premiul de excelenţă la TIFF

News

Marin Moraru va lua premiul de excelenţă la TIFF

Marin Moraru, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, cu o carieră în film şi teatru ce se întinde pe şase decenii, va fi distins cu Premiul de Excelenţă la cea de-a 14-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie).

News

HOT TOP: De la ruşi vine fata cea mai sexy!

Ele sunt cele mai frumoase şi de succes tinere rusoaice şi ucrainene din lume. De la sport la modelling şi până la actorie, Mama Rusie a dat femei capabile să cucerească lumea

Gossip

Jessica Simpson, dependentă de pastile şi alcool?

Cele mai recent o lăsasem pe Jess într-o stare bună: slăbise spectaculos după naşterea celui de-al doilea copil cu soţul ei, Eric Johnson. Acum, însă, ies la iveală detalii surprinzătoare despre periculoasa ei metodă de slăbit!

Top 10 vedete androgine

News

Top 10 vedete androgine

Vedete cu apariţii unisex, bărbaţi efeminaţi sau doamne care abordează un look cu accente masculine... Iată un top 10 al numelor celebre care s-au impus astfel într-o lume a silicoanelor şi a pătrăţelelor pe abdomen...

FOTO 50 Shades of Jessica Simpson

News

FOTO 50 Shades of Jessica Simpson

# 50 Shades of Johnson. Chiar acesta a fost hastagul pozelor incendiare pe care Jessica Simpson le-a făcut cu soţul ei, Eric Johnson, inspiraţi fiind de premiera mult aşteptatului film, "50 Shades of Grey"...

Testamentul lui Patrick Swayze, falsificat

Gossip

Testamentul lui Patrick Swayze, falsificat

De ce oare acest scandal izbucneşte la cinci ani de la moartea actorului? Familia sa crede că testamentul starului a fost falsificat. Şi vorbim de o familie care o exclude pe soţia lui, Lisa Niemi, arătată astfel cu degetul drept moştenitoarea hrăpăreaţă

FOTO Uite cum arata Jake Gyllenhaal cu 15 kilograme mai slab!

News

FOTO Uite cum arata Jake Gyllenhaal cu 15 kilograme mai slab!

A venit şi rândul actorului de 33 de ani să treacă printr-o transformare dramatică pentru un rol, Jake urmând un regim foarte strict, doar cu salată kale şi gumă de mestecat - plus mult jogging. Rezultatul: o înfăţişare de speriat!

Ce femei o complexează pe Kim Kardashian?

News

Ce femei o complexează pe Kim Kardashian?

Două vedete au reuşit s-o aducă în pragul unei crize de nervi pe starleta de reality-show. Greu de crezut, dar cele două celebrităţi au făcut-o pe Kim să spună că fundul ei i se pare enorm! Despre cine este vorba?

Gossip

Ce era cât pe-aci să-i strice nunta Jessicăi Simpson?

Şi-a dorit o nuntă perfectă cu Eric Johnson, dar, potrivit zvonurilor din culise, părinţii ei, Joe şi Tina Simpson, care au divorţat, au fost la un pas de a-i strica tabloul mult visat. Ce s-a întâmplat la evenimentul desfăşurat în Santa Barbara?