Totul despre nunta Jessicăi Simpson

26 iunie, 2014

După patru ani de logodnă şi doi copii, Jessica Simpson şi Eric Johnson se pregătesc, în sfârşit, de nunta care ar urma să aibă loc pe 5 iulie. Şi nu va fi una oarecare. Nu degeaba blonda a slăbit 30 de kilograme. Vrea să arate fără cusur în ziua marelui eveniment

După patru ani de logodnă şi doi copii, Jessica Simpson şi Eric Johnson se pregătesc, în sfârşit, de nunta care ar urma să aibă loc pe 5 iulie. Şi nu va fi una oarecare. Nu degeaba blonda a slăbit 30 de kilograme. Vrea să arate fără cusur în ziua marelui eveniment

Iată încă o vedetă care vrea ca nunta ei să fie cel mai mare eveniment al anului. Şi atât de disperată e Jessica să aibă silueta perfectă în ziua nunţii, încât s-a supus unei diete drastice, combinate cu un program intensiv de sport - astfel încât recent, a şi leşinat de epuizare, îngrijorâmdu-şi familia şi prietenii.

Dar pregătirile pentru marele eveniment, care ar urma să aibă loc pe 5 iulie, merg înainte - mai ales că Jessica a găsit, în sfârşit, rochia de mireasă ideală: o creaţie Marchesa. "I-a luat mai bine de un an să se decidă ce rochie va purta", dezvăluie o sursă din anturajul său pentru revista "In Touch". "Va fi o creaţie foarte diferită de cea semnată Vera Wang, pe care a purtat-o la nunta cu Nick Lachey, în 2002"

Evenimentul va avea loc în Santa Barbara, California, la ranch-ul de lux San Ysidro, iar după ceremonie, invitaţii vor fi trataţi cu un uriaş barbeque party, care va culmina cu un spectacol de artificii impresionant. Mirii au plănuit iniţial să se căsătorească în Capri, Italia, dar au hotărât apoi că e prea mult să le ceară tuturor invitaţiilor să se deplaseze până acolo.

Vedeta în vârstă de 33 de ani şi logodnicul ei de 34 de ani au o fetiţă, Maxwell Drew Johnson, născută pe 1 mai 2012, şi un băieţel, Ace Knute Johnson, venit pe lume pe 30 iunie 2013. "Am fost foarte pretenţioasă în legătură cu fiecare detaliu al evenimentului. Doar familia lui Eric numără 90 de persoane, deci va fi o nuntă mare!", a declarat chiar viitoarea mireasă.

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg