News

Stela Popescu se simte bine după operaţie

Stela Popescu se simte bine după operaţie

Îndrăgita actriţă de comedie a ajuns pe mâna medicilor imediat după un spectacol susţinut duminică seara. După intervenţia chirurgicală de îndepărtare a calculilor biliari, aceasta spune că se simte bine şi speră să revină curând pe scenă. Când a urcat pe scenă, pentru a susţine spectacolul "Hohote în Herăstrău" la Teatrul Constantin Tănase, Stela Popescu nici nu-şi închipuia că pe seară va ajunge la spital, pe masa de operaţie.

După o criză biliară, ce se anunţa a fi ca şi cele anterioare, actriţa s-a internat la o clinică privată.

“M-am hotărât mai demult să fac operaţia,trebuia făcută, de altfel pericolul e foarte mare cu pietrele la fiere, pentru că pot migra la pancreas. Mi-a explicat doctorul tot ce trebuia făcut, m-am dus, am făcut… Mi-a fost frică, bineînţeles, oricui îi e teamă de adormirea asta totală, dar totul a mers perfect”, a declarat Stela Popescu pentru România TV, după intervenţie.

Acum, pentru că se simte bine şi că a scăpat teafără şi din această încercare, actriţa spune că va profita de faptul că trebuie să ţină regim pentru a mai scădea în greutate.

“Trebuie mâncat uşor, normal, să mai menajez puţin bila după operaţie, dar îmi face plăcere că probabil voi da şi un kilogram jos, ceea ce va fi foarte bine”, a mai spus ea.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală suferită de Stela Popescu în ultimele două luni. Ea mai fost supusă unei operaţii de cataractă, făcută cu laserul.

Foto: Teatrul Constantin Tănase

Comentarii

Articole asemănătoare

Andi Vasluianu va avea propria emisiune TV

TV

Andi Vasluianu va avea propria emisiune TV

Îl ştiţi din filme, piese de teatru, seriale de televiziune şi reclame. Vara aceasta, însă, îl vom vedea mai des pe micile ecrane, odată cu intrarea în grila postului Pro TV a unei noi emisiuni, „Super Trip“.

Carmen Brumă: „Am senzaţia că am trăit zece ani într-un an“

News

Carmen Brumă: „Am senzaţia că am trăit zece ani într-un an“

Experienţa de a fi mămică i-a reorganizat viaţa! Vedeta a trăit, într-un an, emoţii, întâmplări şi sentimente, cât ar fi trăit în zece, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii „Constantin 60'“, de la Prima TV.

Tili Niculae suferă de 9 ani de o boală gravă a pielii

News

Tili Niculae suferă de 9 ani de o boală gravă a pielii

Vedeta din îndrăgitul serial „La Bloc“, de la Pro TV, are probleme de sănătate pentru care nu găseşte leac şi care o demoralizează teribil. „Doi ani nici că mai aveam voie să rămân însărcinată“, povesteşte tânăra actriţă.

Andreea Marin, despre moartea mamei: „Brusc, am trecut de la 9 ani la 30“

News

Andreea Marin, despre moartea mamei: „Brusc, am trecut de la 9 ani la 30“

Apropierea zilei de 8 martie îi provoacă şi acum suferinţe puternice, chiar dacă acum ea însăşi este mamă. Vedeta de televiziune resimte durerea pierderii mamei sale la fel de puternic ca acum 30 de ani.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.