News

Stela Popescu se simte bine după operaţie

Stela Popescu se simte bine după operaţie

Îndrăgita actriţă de comedie a ajuns pe mâna medicilor imediat după un spectacol susţinut duminică seara. După intervenţia chirurgicală de îndepărtare a calculilor biliari, aceasta spune că se simte bine şi speră să revină curând pe scenă. Când a urcat pe scenă, pentru a susţine spectacolul "Hohote în Herăstrău" la Teatrul Constantin Tănase, Stela Popescu nici nu-şi închipuia că pe seară va ajunge la spital, pe masa de operaţie.

După o criză biliară, ce se anunţa a fi ca şi cele anterioare, actriţa s-a internat la o clinică privată.

“M-am hotărât mai demult să fac operaţia,trebuia făcută, de altfel pericolul e foarte mare cu pietrele la fiere, pentru că pot migra la pancreas. Mi-a explicat doctorul tot ce trebuia făcut, m-am dus, am făcut… Mi-a fost frică, bineînţeles, oricui îi e teamă de adormirea asta totală, dar totul a mers perfect”, a declarat Stela Popescu pentru România TV, după intervenţie.

Acum, pentru că se simte bine şi că a scăpat teafără şi din această încercare, actriţa spune că va profita de faptul că trebuie să ţină regim pentru a mai scădea în greutate.

“Trebuie mâncat uşor, normal, să mai menajez puţin bila după operaţie, dar îmi face plăcere că probabil voi da şi un kilogram jos, ceea ce va fi foarte bine”, a mai spus ea.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală suferită de Stela Popescu în ultimele două luni. Ea mai fost supusă unei operaţii de cataractă, făcută cu laserul.

Foto: Teatrul Constantin Tănase

Modifică Setările