Raluca Lăzăruţ înoată alături de Vladimir Drăghia şi Dragoş Bucurenci pentru o cauză „verde“

26 iunie, 2014
img 6433 jpeg

Pentru al doilea an consecutiv, starurile prietene cu ecologiştii de la MaiMultVerde vor participa la Swimathon Bucureşti, pe 12 iulie, evenimentul caritabil organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Vor înota, aşadar, pentru

Pentru al doilea an consecutiv, starurile prietene cu ecologiştii de la MaiMultVerde vor participa la Swimathon Bucureşti, pe 12 iulie, evenimentul caritabil organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Vor înota, aşadar, pentru echipa verde Dragoş Bucurenci, Raluca Lăzăruţ, Vladimir Drăghia, Bogdan Ioan Iuliu Hossu şi Doru Mitrana, cel din urmă directorul Asociaţiei MaiMultVerde.

Cei şase eroi vor încerca să înoate cât mai multe lungimi de bazin, asta deoarece fiecare lungime de bazin se va transforma în bani, în funcţie de donaţiile susţinătorilor, care pot fi făcute pe site-ul http://swimathonbucuresti.ro/.

Echipa MaiMultVerde luptă pentrustrângerea de fonduri pentru a completa cu încă 5.000 de puieţi şi a întreţine Bariera Verde de Copaci de pe Şoseaua de Centură Ploieşti Est.

image

„E foarte uşor să spui că ajutorul tău nu e îndeajuns pentru o Românie mai verde, să crezi că implicarea ta nu se simte, că n-are rost să ajuţi, doar eşti unul singur. Nu eşti singur, suntem mulţi, doar că acum avem nevoie să ne adunăm, te chemăm să ni te alături din respect, din dragoste, din recunoştinţă şi dintr-o responsabilitate instinctivă pentru natură. Nu ne-a dăruit doar aer curat, ci şi promisiunea unui viitor frumos, iar noi i-am tăiat aripile. Nu ne-am oprit din tăiat copaci până n-am realizat cât de săraci am devenit, ce gol a rămas în pământ şi... în suflet. Haideţi să reîmpădurim, avem motivul, avem contextul, avem ajutorul şi avem forţa, mai avem nevoie doar de ţine! Pădurea îşi aşteaptă semenii tineri lângă ei… mi-a şoptit mie un copac bătrân, ce a rămas falnic şi patriot…“, îşi susţine cauza Raluca Lăzăruţ.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică, iar susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Foto: Sorin Stana



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg