Fashion

FOTO Diva cu sex-appeal: Beyoncé şi costumele ei de scenă

de admin

FOTO Diva cu sex-appeal: Beyoncé şi costumele ei de scenă

Este regina muzicii, la momentul actual, iar iubitul ei, Jay Z, se numără printre cei mai buni artişti producători din lumea hip hop-ului. Queen B. impresionează nu doar prin dansul complex, prestanţa live şi show-urile incendiare pe care le are, dar şi prin vestimentaţia seducătoare şi feminină, preţioasă şi foarte provocatoare pe care o alege în cadrul concertelor sale. Desigur, de fiecare dată sub forma unui body, care să-i pună în valoare formele voluptuoase.

Am făcut o selecţie cu costumele de scenă ale exuberantei artiste de 32 de ani din ultimele apariţii pe scenă, fie singură, în cadrul turneului Mrs. Carter Tour, fie din cel actual cu soţul ei, On The Run. Care vă place?

Bondage, piele neagră, body-uri de piele, decolteuri neprevăzute - toate au făcut ravagii, să spunem, în lumea fanilor ei internauţi şi a celor prezenţi la concerte. Priviţi poza recentă, care a făcut înconjurul Twitterului.

Aici, la un concert al său, în martie, anul acesta. Adeseori, costumele sale deţin detalii preţioase precum cristale Swarovski, ornamente cusute manual şi accesorii din diferite materiale speciale.

Multe costume sunt semnate de Diesel, Alexander Wang, Versace şi alţi designeri preferaţi de divă. Aici, a avut o prestaţie foarte hot cu soţul ei, pe scena Grammy Awards.

Aici, cu masca Versace şi un bodysuit sexi, foarte decoltat, din turneul On The Run.

Bineînţeles, costumele lui Beyonce au fost şi mai puţin preţioase, fiind în ton cu stilul lui Jay Z: costumul de inspiraţie aztecă, cu printuri psihedelice, la care a accesorizat un accesoriu egiptean pe cap.

Tot în cadrul turneului On The Run, în care mama fetiţei rapperului, Blue Ivy, a ales un costum hardcore, oferind un spectacol la care fanii au rămas cu gura căscată.

FOTO GETTY IMAGES, WENN, TWITTER

Modifică Setările