FOTO Diva cu sex-appeal: Beyoncé şi costumele ei de scenă

28 iunie, 2014
grammy awards 26 ianuarie jpeg

Queen B. impresionează nu doar prin dansul complex, prestanţa live şi show-urile incendiare pe care le are, dar şi prin vestimentaţia seducătoare şi foarte provocatoare pe care o alege în cadrul concertelor sale.

Este regina muzicii, la momentul actual, iar iubitul ei, Jay Z, se numără printre cei mai buni artişti producători din lumea hip hop-ului. Queen B. impresionează nu doar prin dansul complex, prestanţa live şi show-urile incendiare pe care le are, dar şi prin vestimentaţia seducătoare şi feminină, preţioasă şi foarte provocatoare pe care o alege în cadrul concertelor sale. Desigur, de fiecare dată sub forma unui body, care să-i pună în valoare formele voluptuoase.

Am făcut o selecţie cu costumele de scenă ale exuberantei artiste de 32 de ani din ultimele apariţii pe scenă, fie singură, în cadrul turneului Mrs. Carter Tour, fie din cel actual cu soţul ei, On The Run. Care vă place?

Bondage, piele neagră, body-uri de piele, decolteuri neprevăzute - toate au făcut ravagii, să spunem, în lumea fanilor ei internauţi şi a celor prezenţi la concerte. Priviţi poza recentă, care a făcut înconjurul Twitterului.

Aici, la un concert al său, în martie, anul acesta. Adeseori, costumele sale deţin detalii preţioase precum cristale Swarovski, ornamente cusute manual şi accesorii din diferite materiale speciale.

Multe costume sunt semnate de Diesel, Alexander Wang, Versace şi alţi designeri preferaţi de divă. Aici, a avut o prestaţie foarte hot cu soţul ei, pe scena Grammy Awards.

image

Aici, cu masca Versace şi un bodysuit sexi, foarte decoltat, din turneul On The Run.

Bineînţeles, costumele lui Beyonce au fost şi mai puţin preţioase, fiind în ton cu stilul lui Jay Z: costumul de inspiraţie aztecă, cu printuri psihedelice, la care a accesorizat un accesoriu egiptean pe cap.

image

Tot în cadrul turneului On The Run, în care mama fetiţei rapperului, Blue Ivy, a ales un costum hardcore, oferind un spectacol la care fanii au rămas cu gura căscată.

FOTO GETTY IMAGES, WENN, TWITTER



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg