Fashion

FOTO Diva cu sex-appeal: Beyoncé şi costumele ei de scenă

de admin

FOTO Diva cu sex-appeal: Beyoncé şi costumele ei de scenă

Este regina muzicii, la momentul actual, iar iubitul ei, Jay Z, se numără printre cei mai buni artişti producători din lumea hip hop-ului. Queen B. impresionează nu doar prin dansul complex, prestanţa live şi show-urile incendiare pe care le are, dar şi prin vestimentaţia seducătoare şi feminină, preţioasă şi foarte provocatoare pe care o alege în cadrul concertelor sale. Desigur, de fiecare dată sub forma unui body, care să-i pună în valoare formele voluptuoase.

Am făcut o selecţie cu costumele de scenă ale exuberantei artiste de 32 de ani din ultimele apariţii pe scenă, fie singură, în cadrul turneului Mrs. Carter Tour, fie din cel actual cu soţul ei, On The Run. Care vă place?

Bondage, piele neagră, body-uri de piele, decolteuri neprevăzute - toate au făcut ravagii, să spunem, în lumea fanilor ei internauţi şi a celor prezenţi la concerte. Priviţi poza recentă, care a făcut înconjurul Twitterului.

Aici, la un concert al său, în martie, anul acesta. Adeseori, costumele sale deţin detalii preţioase precum cristale Swarovski, ornamente cusute manual şi accesorii din diferite materiale speciale.

Multe costume sunt semnate de Diesel, Alexander Wang, Versace şi alţi designeri preferaţi de divă. Aici, a avut o prestaţie foarte hot cu soţul ei, pe scena Grammy Awards.

Aici, cu masca Versace şi un bodysuit sexi, foarte decoltat, din turneul On The Run.

Bineînţeles, costumele lui Beyonce au fost şi mai puţin preţioase, fiind în ton cu stilul lui Jay Z: costumul de inspiraţie aztecă, cu printuri psihedelice, la care a accesorizat un accesoriu egiptean pe cap.

Tot în cadrul turneului On The Run, în care mama fetiţei rapperului, Blue Ivy, a ales un costum hardcore, oferind un spectacol la care fanii au rămas cu gura căscată.

FOTO GETTY IMAGES, WENN, TWITTER

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Vedete în rochii Alexander McQueen: eşec vestimentar sau apariţie wow?

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix,

Fashion

FOTO Aşa NU! Vedete prost îmbrăcate la gala Oscarurilor

Bineînţeles că acolo unde sunt şi foarte bine îmbrăcate, sunt şi prost îmbrăcate, mai ales când vorbim de gale de prestigiu, precum gala de decernare a premiilor Oscar 2015. Am vorbit de cele mai frumoase şi elegante apariţii feminine, însă care sunt vedetele care au exagerat sau au dat chix cu alegerile lor vestimentare, în încercarea lor de a şoca?

Fashion

FOTO Cele mai vulgare ţinute ale vedetelor pe covorul roşu, din 2014!

Ne pregătim să încheiem şi anul acesta, aşadar de ce n-am face o retrospectivă a apariţiilor memorabile pe care vedetele au ţinut morţiş să le aibă, ca să nu le uităm aşa uşor?

Fashion

FOTO Anna Wintour făcea furori în anii ’80: ce ţinute retro îndrăzneţe purta editorul Vogue!

Marea fashionistă a vremurilor noastre, pilonul modei şi-a stilului impecabildin 1988, acum în vârstă de 65 de ani, făcea senzaţie cu apariţiile sale provocatoare.

Fashion

FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

FOTO Madonna, topless într-un pictorial tabu erotic

Fashion

FOTO Madonna, topless într-un pictorial tabu erotic

“Am încercat totul o dată”, îşi începe regina muzicii pop interviul, pentru care a fost de acord şi cu o şedinţă foto riscantă şi cu conotaţii sexuale tabu, pentru publicaţia Interview. Vorbeşte despre consumul de droguri şi experienţele spirituale pe care le-a trăit, dar şi despre relaţia cu Jean-Michel Basquiat din anii ‘80.

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

Fashion

FOTO Vedete în cele mai spectaculoase rochii create de Oscar de la Renta

De la Renta este faimos pentru rochiile glamuroase purtate pe covorul roşu şi costumele smart preferate de femeile puternice şi independente. Exemplu stau următoarele actriţe de renume care i-au purtat cu fascinaţie ţinutele, ajungând printre cele mai bine îmbrăcate vedete, la momentul respectivului eveniment.

FOTO Schimbare drastică pentru Missy Elliott: vezi cât a slăbit artista!

News

FOTO Schimbare drastică pentru Missy Elliott: vezi cât a slăbit artista!

O ştim de când lumea pe cântăreaţa de hip hop de 43 de ani, celebră pentru vocea impecabilă şi hiturile sale, într-o lume în care bărbaţii reuşesc mai des decât femeile: rapul şi muzica străzilor. De asemenea, de cele mai multe ori am văzut-o plinuţă,

Fashion

FOTO Jessica Chastain: rochii de Oscar, inspirate din clasicul Hollywood 

Roşcata clasică a unui Hollywood asaltat de frumuseţi superficiale – Jessica Chastain are un stil care greu se poate confunda, pe covorul roşu, un stil clasic, opulent şi original. Ţinutele sale sunt întotdeauna inspirate