News

Cine sfidează fundul lui Kim Kardashian?

de admin

Cine sfidează fundul lui Kim Kardashian?

Modelul şi dansatoarea americană Amber Rose intră în arenă cu câteva poze grăitoare, postate pe contul ei de Instagram. Concurenţa cu Kim e evidentă: Amber a fost iubita lui Kanye West înaintea ei şi se pare că l-a pierdut chiar din cauza acesteia!

Azi, Amber are un fiu în vârstă de un an şi este căsătorită cu rapperul Wiz Khalifa. Dar frustrările din trecut au rămas. Într-atât, încât Amber a acuzat-o la un moment dat pe Kim că este o trădătoare, că n-are scrupule şi că ea i-a stricat relaţia cu Kanye West, cu care se întâlnea pe la spatele ei. Mai mult decât atât, meciul dintre cele două este unul cu multe runde, care durează de ani buni. Căci în cretacicul lor amoros, se pare că şi Rose a provocat despărţirea lui Kim Kardashian de Reggie Bush. Amber a explicat, însă, că ea a fost iubita lui Reggie abia după ce relaţia ei cu Kanye West luase sfârşit şi după ce Reggie încetase orice legătură cu Kim. Încâlcite sunt căile amoroase în lumea rapului american...

Acum, însă, când cele două doamne sunt căsătorite, aşezate la casa lor şi fiecare are câte un copil, se pare că lupta nu se mai duce decât în mediul virtual... la nivel de posterior. Sătulă fiind, probabil, să vadă fundul lui Kim fotografiat şi analizat din toate unghiurile, Amber a ţinut să ne arate că şi ea are forme voluptuoase - şi a postat ieri pe contul ei de Instagram câteva fotografii realizate în ţinute din linia ei vestimentară comercializată online, Rose & Ono. Ce ziceţi de replica lui Amber?

Foto:Amber Rose/Instagram

Modifică Setările