Vedete

29 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă şi stropită cu benzină

29 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă şi stropită cu benzină

Mihaela Runceanu a plătit un preţ uriaş pentru popularitatea şi succesele sale. A fost una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din anii ʼ80, o stea a muzicii uşoare româneşti. Sunt 29 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă şi stropită cu benzină.

Întreaga ţară a rămas mută de uimire şi durere, pe 1 noiembrie 1989, dimineaţa, când s-a aflat că, la miezul nopţii, Mihaela Runceanu fusese ucisă în mod bestial, în propria casă din Bucureşti.

1 noiembrie este o dată tristă pentru cei care au îndrăgit-o pe Mihaela Runceanu, o stea a muzicii uşoare româneşti din anii ʼ80. La această dată, mormântul solistei din Buzău atrăgea zeci de persoane pentru a aduce buchete de flori şi ca să aprindă candele în cimitirul buzoian Dumbrava.  Numărul celor care îi mai aduc un omagiu Mihaelei Runceanu scade în fiecare an. Sunt 29 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă şi stropită cu benzină.

Citeşte continuarea materialului aici!

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Amadeus, tribut emoţionant adus Mihaelei Runceanu

Muzica

VIDEO Amadeus, tribut emoţionant adus Mihaelei Runceanu

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis, cele patru artiste din trupa Amadeus, au înregistrat varianta proprie a celebrelor piese ale Mihaelei Runceanu,„Iartă” şi „De-ar fi să vii”, completând

News

Cezar Ouatu se duce des la mormântul Mădălinei Manole

N-a cunoscut-o direct şi nici n-a făcut vreo pasiune nebună pentru Fata cu părul de foc. Iată însă de ce nu pierde nicio ocazie să-I aprindă o lumânare la căpătâi.